banner171

Bodrum'da 4 adrese Nazlı Ilıcak baskını

Darbe soruşturması kapsamında hakkında gözaltı kararı çıkan gazeteci Nazlı Ilıcak, Bodrum’da arama yapılan dört ayrı adreste de bulunamadı.

Bodrum'da 4 adrese Nazlı Ilıcak baskını
 Darbe girişimi soruşturmasında hakkında gözaltı kararı çıkartılan 42 gazeteci arasında bulunan Nazlı ılıcak'ın yakalanması için Bodrum'da sabah saatlerinde başlatılan operasyonlar sürüyor. Ilıcak'ın Güvercinlik'teki evinde yapılan aramaların ardından Küçükbükü Mahallesi'nde bululan kuzeni Serhat Ilıcık'a ait malikanede jandarma ve polis ekipleri tarafından arama yapıldı. Ekipler daha sonra Ilıcak ailesine ait “Pelara” adlı tekne ile Kızılburun mevkiinde bulunan Ilıcak'ın kız kardeşine ait evde arama gerçekleştirdi.

Nazlı Ilıcak, yapılan aramalarda her dört adreste de bulunamadı. Didik didik aranan evler ve yatta geniş çaplı inceleme yapıldı.

“İKİ GÜNDÜR ULAŞAMIYORUM”
Nazlı Ilıcak'ın arandığı adreslerden biri olan Serhat Ilıcak'a ait makinede polis ekiplerinin gelmesini bekleyen gazeteciler, aracıyla evden ayrılmak üzere olan Serhat Ilıcak ile karşılaştı. Ilıcak, kendisineNazlı Ilıcak'ı soran gazetecilere; “Telefonu kapalı, 2 gündür bende ulaşamıyorum. Nerede olduğunu bilmiyorum” dedikten sonra hızla bölgeden uzaklaştı.

Serhat Ilıcak'tan birkaç dakika önce malikaneden ayrılan lüks cipte bulunan bir başka kişi ise evinNazlı Ilıcak'a ait olmadığını, adresin Ilıcak'larla alakasının bulunmadığını ve Nazlı Ilıcak'ın da adreste olmadığını iddia etti.

Şuana kadar dört ayrı adreste arama yapan polis ve jandarma ekipleri, Nazlı Ilıcak'ın yakalanması için Bodrum genelinde çalışmalarını sürdürüyor.








Güncelleme Tarihi: 25 Temmuz 2016, 17:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153