banner171

Bozdağ'dan o iddialara yanıt: Varsa görevi bırakırım!

Bozdağ'dan o iddialara yanıt: Varsa görevi bırakırım!

Bozdağ'dan o iddialara yanıt: Varsa görevi bırakırım!
 

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ referandumda 'hayır' diyeceği için gözaltına alınmış biri varsa bugün itibariyle görevini bırakacağını söyledi.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ katıldığı canlı yayında referandum kampanyaları ile ilgili konuştu. Bakan Bozdağ "Hayır" dediği için gözaltına alınan veya tutuklanan birinin olmadığını böyle bir şey var ise bugün ben görevimi bırakırım diye konuştu. 

Referandumda "evet", "hayır" demenin demokratik bir hak olduğunun altını çizen Bozdağ, AK Parti'den kimsenin "hayır" diyenlere terörist demediğini söyledi.

HAYIR CEPHESİNİ ÇOĞALTMAYA ÇALIŞIYORLAR

Bozdağ, "AK Parti 'hayır' diyeni terörist diye damgalıyor." şeklinde algı oluşturulmaya çalışıldığını, bununla "hayır" cephesinin çoğaltılmasının amaçlandığını belirtti. "Evet" yönünde irade beyanında bulunanlara yönelik tepkileri anımsatan Bozdağ, "Evet kampanyasına katılanları linç yapıyorlar. Sporcular, sanatçılar dediler, neler yaptılar. Acayip bir mahalle baskısı var." değerlendirmesinde bulundu.

GÖZALTI TUTUKLAMA YOK

Bozdağ, soru üzerine, "Hayır" dediği için gözaltına alınanın veya tutuklananın bulunmadığını bildirdi.

"Bir tane 'hayır' dediği için gözaltına alınmış varsa ben bugün, bu görevden ayrılırım. Yok öyle bir şey, yok öyle bir örnek. Şimdi ne yapılıyor, birtakım kurgular var. Başka başka eylemler var, başka şeyler var. Oradan çıkılıyor deniliyor ki bu adam 'hayır' dedi, gözaltına alındı." şeklinde konuşan Bozdağ, bunun yalan olduğunu ve bir algı operasyonu yapıldığını kaydetti.


Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2017, 10:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153