banner171

Bülent Turan: Paralel örgüt İdris Bal'ı kullanıp bir kenara attı

Tuzluk vekil İdris Bal'ın kendi partisinden istifasını değerlendiren AK Parti İstanbul Milletvekili Bülent Turan, paralel örgütün İdris Bal'ı kullanıp bir kenara attığını ifade etti.

Bülent Turan: Paralel örgüt İdris Bal'ı kullanıp bir kenara attı
 AK Parti İstanbul Milletvekili Bülent Turan, 17 Aralık sürecinde AK Parti'den istifa edip paralel örgütün güdümünde hareket eden, parti kuran, daha sonra paralel örgüt kendisini gözden çıkarınca kendi kurduğu partiden istifa eden İdris Bal hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Bal'ı "kendi kurduğu partiden istifa etme başarısı gösteren tek siyasi" olarak niteleyen Bülent Turan, "paralel örgüt İdris Bal'ı kullanıp bir kenara attı" dedi.

Bülent Turan şunları söyledi:

"KENDİ KURDUĞU PARTİDEN İSTİFA ETME BAŞARISI(!) GÖSTEREN TEK SİYASİ

Türkiye siyasetinde gücünü milletten almayan hiçbir parti uzun soluklu olamaz demiştik. Milletimiz hiçbir siyasi projeye, hatta psikolojik travmalar yaşayan konjonktürel siyasetçiye asla prim vermeyecek kadar basiret sahibidir.

İdris Bal süreci tam bir komedi. İzaha muhtaç bile değil. Acınacak olan Ak Parti'den ayrılan çürük isimler üzerinden partiyi yıpratacağını sanan malum örgüt, televizyonu ve gazeteleriyle bu isimleri hep ön planda tutan zavallılardır!

Yoksa kendi kurduğu partiden istifa etme başarısı! gösteren başka bir siyasi örnek yoktur.

"İDRİS BAL, PARALEL ÖRGÜT TARAFINDAN KULLANILIP BİR KENARA ATILDI"

Kendini adeta vareden malum paralel örgüt için 1,5 aydır sansür uyguladığını iddia edip, onları ilkesizlikle suçlayan Bal, paralel örgüt tarafından kullanılıp bir kenara atıldığını bir anlamda itiraf etmiş oldu. Şaşırdık mı? Hayır

Bu paralel terör örgütünün on yıllardır hep uyguladığı kullan/at stratejisinin son ve komik örneğini bir kez daha görmüş olduk.

Yoksa İdris Bal'ın düşmüş olduğu durum almak isteyen siyasetçilere önemli dersler içermektedir. Millete rağmen masabaşı hesaplarla parti kurulmaz, lider olunmaz.

 

Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2015, 00:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153