banner171

CHP'nin iftarında AK Parti imzası!

CHP'li belediyenin verdiği iftar paketlerinde AK Partili belediye başkanının mesajı çıktı

CHP'nin iftarında AK Parti imzası!

CHP'li Maltepe Belediyesi iftar verdi. Yüzlerci kişi iftarda bir araya geldi. Top patlayınca iftar kutularını açın vatandaşlar önce karınlarını doyurdu ardından da Belediye Başkanının mesajını okudular.

Ancak kutulardan CHP'li Maltepe Belediye Başkanı Mustafa Zengin'in değil, AK Parti'li Tuzla Belediye Başkanı'nın 'afiyet olsun' yazısı çıktı.

Maltepe Belediyesi Beşevler'de bir sokak iftarı düzenledi. Kadir Gecesi nedeniyle ilgi de büyük oldu. Dağıtılan kumanya paketlerinin üzerinde 'Altın İlçe Maltepe Ramazan'da da büyük bir aile. Birlik ve beraberlik adına kurulan iftar soframıza hoş geldiniz' yazısı yer aldı. Altında da Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin imzası vardı. Ancak kutulardaki etiketler kaldırılınca altından büyük bir skandal çıktı. Kutuların üzerindeki orjinal yazıda Tuzla'nın AK Partili Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı'nın imzasıyla 'Beraber paylaşıyoruz Allah Kabul Etsin Afiyet olsun' yazısı çıktı.

GEREKİRSE DAVA AÇILACAK

Maltepe Belediyesi vatandaşı şaşkına çeviren sorunun matbaadan kaynaklandığını belirtti. Akşam'ın haberine göre, Belediye yetkilileri, 'Bu durumdan haberimiz yok. Sanırız matbaadan kaynaklanıyor. Her halde Tuzla Belediyesi'nin kutuları çok olduğu için bizim belediyenin mesajı o kutuların üzerine yapıştırılmış olabilir. Araştıracağız. Gerekirse dava açacağız' dediler


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153