banner171

CHP'nin 'Sarıklı Showman'inin Sırrı

CHP otobüsünde Kemal Kılıçdaroğlu'nun elini öpmeye çalışan sarıklı kişinin foyası ortaya çıktı. İşte Kılıçdaroğlu'nun elini öpmeye çalışın o sarıklının sırrı..

CHP'nin 'Sarıklı Showman'inin Sırrı

Cumhuriyet Halk Partisi'nin 26 Mayıs'ta gerçekleştirdiği Bingöl mitinginde “sarıklı ve cüppeli bir kişinin seçim otobüsüne çıkıp, Kemal Kılıçdaroğlu'na çiçek vermesi ve CHP liderinin elini öpmek istemesi”nin partililer tarafından organize edilen bir şov olduğu ortaya çıktı.

CHP'nin Bingöl mitinginde sarıklı ve cübbeli bir kişinin seçim otobüsüne çıkarak, Kılıçdaroğlu'na çiçek vermesi, önünde saygıyla eğildiği CHP liderinin elini öpmek istemesi medyada geniş yer aldı...

Haberlerde “Kılıçdaroğlu'na çiçek veren bu kişi elini öpmek istedi ancak Kılıçdaroğlu elinin öpülmesine müsaade etmeyerek çiçek veren şahsı yanağından öptü. Ardından Kılıçdaroğlu'na selam veren şahıs otobüsten indi” deniliyordu.

AKLİ DENGESİ YERİNDE DEĞİL
O kişinin adının M. Halit Çelik olduğu ve akli dengesinin bozuk olduğu öğrenildi. İlde “Şeyh Muhammet” olarak tanınan bu kişinin el yazısı yazarak şehir merkezinde dağıtması ile bilindiği ve Bingöl esnafının yardımlarıyla hayatını sürdürdüğü saptandı.

250 TL PARA VERMİŞLER

Akli dengesi bozuk olan M.Halit Çelik'in CHP seçim otobüsüne de kendiliğinden çıkmadığı, CHP İl Başkanı Sema Kaygalak tarafından çıkarıldığı öğrenildi. Edinilen bilgilere göre, CHP İl Başkanı Kaygalak, CHP lideri Kılıçdaroğlu'na çiçek verip, elini öpmesi karşılığında şahsa 250 TL para verdi.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153