banner171

Cumhurbaşkanı Erdoğan sanatçılarla iftar yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan sanatçılarla iftar yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan sanatçılarla iftar yaptı
 

Ünlü isimler, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile birlikte iftar yaptığı için sosyal medyada adeta linç edildi.

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sanat ve spor camiasından birçok isimle düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

İFTARA KATILAN İSİMLER

İftara katılanlar arasında Alişan, Petek Dinçöz ve eşi Serkan Kodaloğlu, Sibel Can, Orhan Gencebay, Hande Yener, Işın Karaca ve Yavuz Bingöl vardı.

HANDE YENER INSTAGRAM'DA ELEŞTİRİLDİ

Petek Dinçöz ve Hande Yener, iftar sonrası çektirdikleri fotoğraflarını Instagram hesaplarından paylaştı. Giydiği kıyafet ile en çok dikkat çeken isim Hande Yener, "Hande Yener ve iftar. Çok tezat bir ikili olmuş", "Hande Yener ve oruç?" gibi yorumlarla eleştirildi.

1_9404

2_8053

sibel-can_7466

İftar sonrası konuşma yapan Erdoğan, şunları söyledi:

SİZİN KONUMUNUZ ÇOK ÇOK ÖNEMLİ

"Ramazan ayının sonlarına yaklaştık. Sağ elin verdiğini sol elin görmemesi bu işin en önemli nezaket kuralı. Tüm bunların içinde süzüle süzüle gelen bir tarihimiz var. 2 milyon insan kamplarda ve şehirlerimizde. Batı'nın tamamında 200 bin mülteci var. Bu kadar komik. Türkiye bu süreci işletti, işletiyor. Sizin konumunuz çok çok önemli. Sporda elde edilen başarılar, sanatta uluslararası çekilen filmler gibi ABD'ye dek uzanıyor. Bizim yapımlarımız izleniyor. Bunun ilerlemesi lazım.

EĞER BU ÜLKE TERÖRE KURBAN EDİLİRSE YAZIK OLUR

Tabi bizler de elimizden gelen desteği vereceğiz. Sizler hiç bir zaman kırılmayan, bir çınar gibi kökleri maziye uzanan ağaçlarımız durumundasınız. Birliğimiz her zamankinden çok önem arz ediyor. Terör bizim için sıkıntıdır. Sanat camiamız çok iyi bilir. Eğer bu ülke teröre kurban edilirse yazık olur.

TÜRKİYE'NİN BAŞARISINI HAZMEDEMEYENLER VAR

Türkiye'nin başarısını hazmedemeyenler var. Çok daha iyi bir noktaya geleceğiz. Bütün bunlarla birlikte benim bir Cumhurbaşkanı olarak arzum isteğim; birlikte olursak o zaman bizi kimse yıkamayacaktır. Türkiye'nin buna ihtiyacı var. Türk, Kürt, Laz, Çerkes önümüze getiriliyor. Bizim kitabımızda yok. Biz Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığına mecburuz. Millet kavramının içinde herkes vardır. Millet bir çeşnidir. Bunu farklı yerlere çekmenin hiç bir anlamı yok. Allah bizleri farklı kavimler halinde yarattı, yoksa üstünlük yoktur. Üstünlük sadece Allah'a ne kadar yakın olursak onunladır."

Güncelleme Tarihi: 13 Temmuz 2015, 14:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153