banner171

Darbe girişiminin korkunç ayrıntıları ortaya çıktı

Genelkurmay Karagahı’nda darbe girişiminde bulunanlar tarafından alıkonulan Orgeneral Akar’ın boğazının kemerle sıkıldığı ortaya çıktı.

Darbe girişiminin korkunç ayrıntıları ortaya çıktı
 FETÖ'nün gerçekleştirmek istediği darbe girişiminin korkunç ayrıntıları ortaya çıktı. Girişimin gerçekleştiği gün darbeciler Hulusi Akar'ın başına silah dayayıp darbe bildirisinin okunması istedi. "Bildiri imzalarsanız hayati riskiniz olmaz" denildi.  Hulusi Akar talebi reddedince arbede çıktı. Paşa saatlerce direndi bu sırada boynu kemerle sıkıldı. Hulusi Akar'ın boynundaki morluğun da bu sırada ortaya çıktığı anlaşıldı.


10 SAAT BOYUNCA YEMEK SU VERİLMEDİ

Akar, yanındaki komutanlarla birlikte helikopterle Akıncı Üssü’ne getirildi. Darbeciler, Hulusi Akar ve diğer komutanların elleri ve ayaklarını bağlayarak ayrı odalarda tuttu. Tam 10 saat boyunca yemek ve su verilmedi. Tuvalete çıkmak için izin verilmeyince büyük tartışmalar çıktı.

ÖZEL KALEMİ CUNTACI ÇIKTI

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ın komuta katındaki özel kalem ve özel sekreterlik personelinin de aralarında bulunduğu komutanlara yakın olan bazı isimler de darbe girişimine destek verdi.

Güncelleme Tarihi: 17 Temmuz 2016, 15:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153