banner171

Demokrasi şehitlerini aşağılayan Prof. Nurşen Mazıcı canlı yayından kovuldu

Demokrasi şehitlerini aşağılayan Prof. Nurşen Mazıcı canlı yayından kovuldu

Demokrasi şehitlerini aşağılayan Prof. Nurşen Mazıcı canlı yayından kovuldu
 

Prof. Dr. Nurşen Mazıcı'nın hain kalkışma için kullandığı senaryo nitelemesi üzerine gidilen reklam arasında yayından kovuldu.

Habertürk'teki 15 Temmuz darbe tartışmaları kıyamet kopardı. Prof. Dr. Nurşen Mazıcı'nın hain kalkışma için kullandığı senaryo nitelemesi üzerine gidilen reklam arasında yayından kovuldu.

Habertürk'teki 15 Temmuz darbe tartışması kavga çıkardı! Prof. Dr. Nurşen Mazıcı'nın hain kalkışmada hayatını kaybeden şehitler için söylediği sözler üzerine Kenan Tekdağ tarafından reklam arasında programdan kovuldu.

Prof. Dr. Nurşen Mazıcı, Habertürk'te FETÖ'nün 15 Temmuz'daki hain kalkışmasına yaptığı senaryo yakıştırması ve şehitler için de "güvenlik zafiyeti nedeniyle öldüler" nitelemesi tepkilere neden oldu. Mazıcı, programa katılan diğer konuklarında itirazlarına rağmen, bu kez de kalkışma gecesi bir askerin kafasının kesildiği yalanına sarıldı.

"HADDİNİ AŞAN, SABRI ZORLAYAN SÖZLER"

Haddi aşan bu sözler üzerine programın sunucusu Ece Üner, Mazıcı'dan demokrasi şehitleri için söylediği sözleri düzeltmesini istedi. Üner'in ısrarına rağmen Mazıcı, sözlerini düzeltmeyince reklam arasında Habertürk Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Tekdağ tarafından programdan kovuldu.

marmara_3920

Ece Üner'den Nurşen Mazıcı açıklaması...

Nurşen Mazıcı hocanın ifadeleri amacını aştığını bir kere daha belirtelim. Biz kendisine teşekkür ettik katksısından dolayı ancak, dediğimiz gibi amacını aştığını, söylemek istemediği birşeyi demek istemediğini umuyoruz.

Biz kendisine teşekkür ettik ve programdan ayrılmasını rica ettik. Çünkü bu konuda hepimiz mutabakat içerisindeyiz. Hepimiz onların demokrasi şehitleri olduğunu, çok büyük tehlikenin onlar sayesinde bertaraf edildiğini ve bütün bunların partiler üstübir konu olduğu konusunda mutabıkız.Dolayısıyla böyle bir yayında değişiklik oldu."

Marmara Üniversitesi'nden olay ile ilgili çok hızlı bir şekilde açıklama geldi.

Güncelleme Tarihi: 26 Temmuz 2016, 16:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153