banner171

Diyarbakırlı esnaftan Demirtaş'a: Seni Meclis'e neden gönderdik

Diyarbakırlı esnaftan Demirtaş'a: Seni Meclis'e neden gönderdik

Diyarbakırlı esnaftan Demirtaş'a: Seni Meclis'e neden gönderdik
 Sur'daki çatışmalarda iş yeri yanan bir esnaf, Selahattin Demirtaş'a seslenerek 'Gelsin de bir buranın halini görsün' dedi.
Diyarbakır'ın Sur ilçesinin terör örgütü mensuplarından temizlenmesi, kazılan çukurların kapatılması, kurulan barikatların kaldırılması ve tuzaklanan patlayıcıların etkisiz hale getirilmesi amacıyla güvenlik güçlerince başlatılan operasyon, Cevatpaşa, Fatihpaşa, Dabanoğlu, Hasırlı, Cemal Yılmaz ve Savaş mahallelerinde devam ediyor.

ESNAF HASARLARINI ONARMAYA ÇALIŞIYOR

Sokağa çıkma yasağının sona erdiği Abdaldede, Alipaşa, Lalebey, Süleyman Nazif, Ziya Gökalp, Camii Kebir, Camii Nebi, İskenderpaşa ve Melikahmet mahallelerinde ise vatandaşlar, terör saldırılarında hasar gören ev ve iş yerleri ile ibadethaneleri onarmaya çalışıyor.

DİYARBAKIRLI ESNAFTAN DEMİRTAŞ'A İSYAN

İş yeri yakılan V.E isimli bir esnaf, teröristlerin yaptıklarının eziyet haline geldiğini belirterek HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'a isyan etti:

"GELSİN DE BURANIN HALİNİ BİR GÖRSÜN"

"Buradan Demirtaş'a sesleniyorum, gelsin, buranın halini bir görsün. Milletin başına ne getirdiler.. Hepimiz Kürt'üz ve kardeşiz, birbirimizi bu hale mi getireceğiz? Ne cami ne de bina kaldı. Bunun kime faydası var? Bu zarar ve ziyanımızı kim verecek? 30 senelik esnafım, iş yerimde en az 20 bin lira zararım var. Kim karşılayacak bu zararı? Hepimiz kardeşiz, birbirimize bu zararı vermeye gerek yok.

"BİZ BUNLARI SEÇİP MECLİS'E NEDEN GÖNDERDİK"

Burada bomba patlattın, kim zarar görüyor? Kürt halkı ve esnaf zarar görüyor. Bunlara 'dur' diyen kimse yok mu? Biz bunları seçip Meclis'e neden gönderdik, 'Sorunumuzu orada çözün' dedik. Onlar da sokakları patlatıyor, millete ve esnafa zarar veriyor."

Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2016, 15:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153