banner171

Ekrem Dumanlı'nın utanç fotoğrafı

Faşist Türk Solu dergisinin Fetullahçı Nazi yayın yönetmeni Gökçe Fırat, Zaman’ın yayın yönetmeni Ekrem Dumanlı tarafından baş üstünde ağırlandı. Irkçı, faşist, iftiracı, din düşmanı Gökçe Fırat isimli müptezel şimdi Fetullah Gülen kitaplarıyla poz veriyor. Müritlerin himmet paralarıyla verilen iftarlarda faşist ve din düşmanı yazarı protokol masasına oturttular.

Ekrem Dumanlı'nın utanç fotoğrafı
 IRKÇI, FAŞİT VE DİN DÜŞMANIYDI FETULLAHÇI OLDU
Türk Solu Dergisi ilk kez "Ordu Göreve" pankartları ile gündeme gelmişti. O yürüyüşe katılanlar yargılanırken dönemin savcısı Zekeriya Karaman Türk Solu Dergisi sahibi Gökçe Fırat'ın ifadesini bile almaması, Gülen örgütünün bu dergiyi piyon olarak kullandığı iddiasının ortaya atılmasına neden olmuştu. Daha sonra Fetullah Gülen'in kitapları ile poz vererek örgüte yakınlığını açıklamaktan çekinmeyen Gökçe Fırat, FETÖ üyesi polislere destek olmak için günlerce Çağlayan Adliyesi'nde nöbet tuttu.

KÜRTLERDEN ALIŞVERİŞ YAPMAYIN KAMPANYASI BAŞLATTI

Muhsin Yazıcıoğlu'ndan Mahmut Ustaosmanoğlu'na kadar dindarlara yönelik yoğun bir linç kampanyası yürüten Türk Solu Dergisi "Kürtlerden alışveriş yapmayın" diyecek kadar da ırkçı yönü ile dikkat çekiyor.

CUMHURBAŞKANI'NA HAKARET VE TEHDİTTEN CEZAEVİNE GİRDİ

Son olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik "asalım mı kazığa mı oturtalım" şeklinde ağır açıklamalarda bulunan Gökçe Fırat, tutuklanarak yaklaşık bir ay cezaevinde tutulmuştu. Gülen örgütü tarafından baş üstünde tutulan Türk Solu Dergisi ve sahibi Gökçe Fırat arasında nasıl bir ilişkinin olduğu merak ediliyor!





Kaynak: Sabah.com.tr

Cumhurbaşkanı'na alçak tehdide gözaltı

Tutuklanan alçak faşistin arkasında paralel örgüt çıktı

Güncelleme Tarihi: 15 Temmuz 2015, 15:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153