banner171

En şiddetli saldırı buraya oldu! 42 şehit var!

Darbecilerin en ağır saldırısını yaptığı Ankara Gölbaşı'nda yer alan Özel Harekat Daire Başkanlığı'nda 42 kişi şehit oldu.

En şiddetli saldırı buraya oldu! 42 şehit var!
 Darbe girişimi sırasında en ağır saldırı GölbaşıÖzel Harekat Daire Başkanlığı ve Polis Havacılık Daire Başkanlığı’na yapıldı. Dün saat 23.00 ve 24.00 sıralarında iki büyük patlama meydana geldi. Gölbaşı Cumhuriyet Savcılığı patlamalarla birlikte Gölbaşı’nda şehit sayısını 42 olarak açıklarken, Gölbaşı Devlet hastanes’ndeki duyuru panosunda ise yakınlarının bilgi alması için 43 yaralının bulunduğu belirtildi.
Patlama sonrası şehit olan ve yaralanan polisler, Gölbaşı Hasvak Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede bugün saat 15.00 itibariyle hiçbir şehidin bulunmadığı ve 43 yaralının bulunduğu öğrenildi. Şehit olan polislerin Keçiören Adli Tıp Morguna sevk edildiği öğrenildi.

SAVAŞ ALANINA GİBİ

Dün gece meydana gelen patlamanın ardından Gölbaşı Polis Özel Harekat Daire Başkanlığı’na giriş ve çıkışlar yasaklandı. Özel Harekat polisleri, Daire Başkanlığı’na giden yolda ellerinde uzun namlulu silahlarla nöbet tutarak, gelen vatandaşları uyardı, giriş- çıkışların yasak olduğunu belirtti. Patlamanın ardından Polis Özel Harekat Daire Başkanlığı’nın çekilen görüntü ve fotoğraflarında adeta savaş alanına döndüğü görüldü. Gölbaşı Yağlıpınar Mahallesinde bulunan TÜRKSAT’a yapılan saldırılar sonucu 2 güvenlik görevlisininin hayatını kaybettiği öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 16 Temmuz 2016, 22:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153