banner171

Erdoğan: Eyy Doğan burdan ilk kez açıklıyorum

Cumhurbaşkanı Erdoğan Başkent'te toplu açılış töreninde konuştu.

Erdoğan: Eyy Doğan burdan ilk kez açıklıyorum
 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ankara'da toplu açılış töreninde halka hitap etti.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları;

''EYY DOĞAN...''

Doğan Medya bana cevap yazmış. Beyefendiler açıklamamdan rahatsız olmuşlar. Eyy Doğan niye rahatsız oldun. Sen değil misin seçilme hakkım elimden alındığı zaman muhtar bile olamaz diye başlık atan. Milletin verdiği oya saygın yok.

"BUGÜNE KADAR HİÇBİR YERDE SÖYLEMEDİM"

Bak Doğan, ben sana şunu söyleyeyim. Bana gelip, şu anda ekranları başında bizi izleyenler, tüm milletime bunu anlatıyorum. Bugüne kadar hiçbir yerde söylemedim, bundan sonra söyleyeceğim. Bu, çok hassas bir konu. Bana gelip sizin döneminizde '1'e 5 kazandım' diyen sen değil misin.

"BEN DOĞMA BÜYÜME KASIMPAŞALIYIM"

Bana gelip, İstanbul Conrad Otel'de, aynen şu ifadeler: 'Ben, Sayın Demirel'le de çalıştım. Ben, Tansu Hanım'la da çalıştım. Özal'la da çalıştım. Sayın Özal, medyayla da olmaz, onsuz olmaz, bana bunu söyledi. Tansu Hanım, zaten bizlerle baş edemedi.' Bunları anlatınca ben, kendisine o zaman şunu söyledim: 'Aydın Bey, ben doğma büyüme Kasımpaşalıyım. Şunu bilmeni isterim. Bizim Rabbimize verilecek bir borcumuz var, can borcumuz. Onun vakti saati, onda bellidir ama şunu bilmeni isterim. Hakkın olanı her zaman alırsın ama hakkın olmayanı bizden öncekilerden aldığın gibi bizden alamazsın. Bunu bilmen lazım.

Güncelleme Tarihi: 20 Mayıs 2015, 12:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153