banner171

Erdoğan: Sosyal medya düzene sokulmalı

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın yeni doğan çocuğuyla ilgili sosyal medyadan kendisine karşı yapılan paylaşımlara tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Niçin YouTube, Twitter, Netflix gibi sosyal medyalara karşı olduğumuzu anlıyor musunuz? Bu ahlaksızlıkları ortadan kaldırmak için. Bu mecraların düzene sokulması şarttır' dedi.

Erdoğan: Sosyal medya düzene sokulmalı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu.

Erdoğan, "Haziran ile ilgili ilk veriler ümit verici. Temmuzla çok daha büyük sıçrama içine gireceğimizden şüphe duymuyoruz. Avrupa başta tüm dünyada kayıp görülen 2020'yi inşallah herkesi şaşırtan büyüme oranıyla kapatacağız" ifadesini kullandı.

Erdoğan, Ekim sonunda ilçe kongrelerini, sonraki 4 ayda da il kongrelerini bitirerek 7. Olağan Büyük Kongre tarihini açıklayacaklarını söyledi

Erdoğan'ın açıklamaları şöyle:

"Aslında ülkemizde AK Parti'ye ve yaptığı hizmetlere gerçek manada karşı kimse yok. En azılı muhaliflerimiz bile dile getirmeseler de kendi içlerinde AK Parti'nin başarılarını takdir ediyor.

Kendi vatandaşlarının yardım çığlıklarına kulak tıkayan Türkiye'nin duruşunu sorgulayamaz.

Nasipse, Ağustos ayı sonundan itibaren kongrelerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz.

Bu millete, ülkeye böyle mecralar yakışmıyor. Böyle sosyal medya mecralarının tamamen kaldırılmasını, kontrol edilmesini istiyoruz. İnternet mecralarını kullananlar, suç işleme konusunda hesap vermeye mecburdur.

İnternet ve sosyal medya mecralarının ülkemizde bir an önce hukuki ve mali muhataplık tesis etmeleri için ne gerekiyorsa yapmakta kararlıyız. Hukuki düzenleme tamamlandığında erişim engeliyle, adli ve mali yaptırımlar dahil her yöntemi devreye sokacağız dedi.

Güncelleme Tarihi: 01 Temmuz 2020, 14:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153