banner171

Erdoğan'dan Demirtaş'a: İstanbul'da sazın bölgede silahın arkasında duruyorsun

Adana'da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'a 'popstar' eleştirisi üzerinden bir kez daha yüklendi.

Erdoğan'dan Demirtaş'a: İstanbul'da sazın bölgede silahın arkasında duruyorsun
 HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın özellikle Doğan Medya Grubu'nun kanalları ve yayın organları tarafından adeta "cilalanıp parlatıldığını" söyleyen Erdoğan, önceki günlerde Ahmet Hakan'ın programında saz çalıp türkü söyleyen Demirtaş için "6-8 Ekim olaylarında insanları sokağa döküp 50 kişinin ölümüne sebep olan bu popstar değil miydi?" demişti.
Bugün Adana'da halka hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş'a "popstar" eleştirisi üzerinden bir kez daha yüklendi.

İşte Erdoğan'ın o sözleri:

İSTANBUL'DA SAZIN BÖLGEDE SİLAHIN ARKASINA SAKLANIYOR

"Cilalıyorlar boyuyorlar bir popstar ortaya çıkartıyorlar. Bir de benim hakkımda nereye çağırsalar gider diyor. Ben milletin adamıyım. Ben bölücü terör örgütünün adamı değilim.

"KAOS ÇIKARACAKLARMIŞ"

"Daha seçim olmadan kaos çıkarmaktan bahsediyorlar. Hadi ordan! Hangi kaosu çıkarmaya gücünüz yetiyorsa yapın bakalım. İstanbul’da sazın bölgede silahın arkasında durmakla bu iş olmaz."
PARTİLERİNİ DAĞ YÖNETİYOR

"Çok çalışmamız lazım, çok gayret etmemiz lazım. Bütün bu emirler dağdan geliyor. Eşbaşkanın dağda bulunan abisi bunlara talimat veriyordu. Dağdaki abisi havalimanını engellemek için saldırırken, bu eşbaşkanın en küçük kınamasını, karşı çıkmasını, 'Abi ayıp ediyorsun' dediğini duyan var mı? Diyemez çünkü bu partiyi onlar değil, dağ yönetiyor. 200 tane aydın geçinen karanlık, havalimanına karşı çıkan bu zihniyete destek vermek için mi bu gayreti yapıyor?"

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2015, 22:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153