banner171

Erdoğan'dan ülkücü gençlere birlik mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Kastamonu'da ülkücü gençler karşıladı.

Erdoğan'dan ülkücü gençlere birlik mesajı
 Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Ana muhalefetin başı 'Elalem uzaya çıkıyor bizimkiler ülkeyi tek adama bırakıyor' diyor. Yahu elalem uzaya çıkarken siz Türkiye'de darbe peşindeydiniz. Elalem uzaya çıkarken sizler benim kızlarımın kılık kıyafetiyle uğraşıyordunuz'' dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuzeykent Miting Alanı'nda düzenlenen toplu açılış törenine katılmak üzere Kastamonu'ya gitti.

BOZKURT SELAMINA ELLERİNİ BİRLEŞTİREREK CEVAP

Erdoğan, otobüsle açılış törenine giderken kendisine sevgi gösterisinde bulunan vatandaşlarla selamlaştı. Cumhurbaşkanı'nı karşılamaya gelen vatandaşlar bozkurt selamı verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ise ülkücü gençlere ellerini birleştirerek cevap verdi.



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kastamonu Kuzeykent Miting Alanı'ndaki toplu açılış töreninde halka hitap etti.

İşte Erdoğan'ın konuşmasının satır başları:

- Dün yenilmez sandıkları ordularıyla topraklarımızı işgale gelmişlerdi. Şimdi terör örgütleriyle, ekonomiyle üzerimize geliyorlar.

- Bu referandum 15 Temmuz'un intikamıdır.

- 16 Nisan yeni bir çıkıştır, yeni bir diriliştir. Hayır diyenler gibi körü körüne sandığa gitmiyoruz değil mi? Türkiye için tarihi bir yol ayrımındayız. Kimler hayır diyor? Söyleyeyim; Kandildeki teröristlerin başları, PKK terör örgütü, FETÖ'cüler hayır diyor. Sevgili Peygamberimiz 'Kişi sevdikleriyle beraberdir' buyuruyor. Bunlar Kandil'i, PKK'yı seviyorlarsa onlarla beraberlerdir. 15 Temmuz'da ülkemizi bölmeye çalıştılar, 16 Nisan bunun hesabını sorma günüdür.

KILIÇDAROĞLU'NA 'UZAY' CEVABI

- Anamuhalefetin başı, elalem uzaya çıkıyor, bizimkiler ülkeyi tek adama bırakıyor diyor. Yahu elalem uzaya çıkarken siz Türkiye'de darbe peşindeydiniz, kızlarımızın türbanıyla uğraşıyordunuz. Elalem uzaya gidiyor onlar üniversitelerin kapısında kızlarımızı içeri sokmuyorlar ikna odalarına sokuyorlardı.

CHP SEÇMENİNİN EZİYETİ

Zihin fukara olunca akıl ukala olurmuş. İnsan muvazeneyi kaybedince dilinin freni boşalırmış. Açıkçası CHP seçmenin böyle bir eziyete maruz kalması beni çok üzüyor. Böyle bir partinin sırtı yerden kalarak mı? Adam 7 seçim kaybetmiş yerinden kıpırmadıyor. Mevcut sistem değil 7 değil 17 seçim de kaybetse yerine kalmasına imkan sağlıyor. Buradan sesleniyorum AK Parti'ye gönül veren kardeşlerim MHP'ye gönül veren BBP'ye gönül veren Saadet Partisi'ne gönül veren HDP'ye gönül veren kardeşlerim gelin 16 Nisan'da el ele verin bu tepedekilerin yanlışlarını bozun ve ülkemizi yeni bir aydınlık yarına hep beraber sevk edelim. Bu çukurcularla beraber mi yürüyeceğiz?'

NE DESEK BOŞ!

Cumhurbaşkanı isterse bir gecede lokantaları kapatacak diyerek kendini gülünç duruma düşüren bu zata ne desek boş. Zaten bu sözler ona değil milletime. Bu zatın yalanlarıyla kafası bulanan vatandaşlarımız varsa bunların hepsini onun için anlatıyorum. Bir tek adam lafı tutturmuşlar gidiyor. Bir ülkede demokrasi, hukuk, anayasa varsa orada tek adam olmaz. Bir ülkede Meclis varsa orada tek adam olmaz. Bir ülkede milli iradeye saygı, milletin kararlarının üstünlüğü varsa yani sandık varsa orada tek adam olmaz."

Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2017, 17:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153