banner171

Eyüpsultan'da kar yağışı için hazırlıklar tamam

Eyüpsultan'da kar yağışı için hazırlıklar tamam

Eyüpsultan'da kar yağışı için hazırlıklar tamam
 Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün hava durumu tahminlerine göre; İstanbul'da bu gece saatlerinden itibaren karla karışık yağmurun etkili olması, yağışların yarın da devam etmesi bekleniyor.
Hava sıcaklıklarının ise hızla soğuyarak 10 derecelerin altına gerilemesi tahmin ediliyor. Özellikle İstanbul'un yüksek kesimlerine kar yağışı, alçak bölgelerine ise karla karışık yağmur yağması bekleniyor.

Uzmanlar, kar sonrası ulaşım sorunu yaşamamaları için vatandaşların gece saatlerinde trafiğe çıkmamaları yönünde uyarıda bulunuyor.

HAZIRLIKLAR TAMAM

Kar yağışı uyarıları üzerine Eyüpsultan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü de harekete geçerek hazırlıklarını tamamladı.

Vatandaşların kar yağışı sebebiyle mağduriyet yaşamaması için, Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı 200 personel karla mücadelede görev alacak.

Çalışmalarda 3 bin ton tuz, 45 adet iş makinası, 3 adet tuzlama aparatlı kar küreme aracı ile 20 adet kamyon ve kamyonet kullanılacak.

Eyüpsultan'ın 28 mahallesinde bulunan 206 cadde ve bin 985 sokakta yapılacak karla mücadele çalışmaları için hazır bekleyen ekiplere gerektiğinde belediyenin diğer birimlerinden de personel takviyesi yapılacak.

Vatandaşlar gerek gördüklerinde belediyenin 444 30 00 numaralı telefondan Beyaz Masa birimini arayarak yardım talebinde bulunabilirler.

Güncelleme Tarihi: 06 Aralık 2017, 13:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153