banner171

Gandi, havuz sözünü çabuk unuttu!

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, havuzlu villa sahibi zenginleri eleştirerek, 'halkın içinden birisiyim' mesajı verirken, aday gösterdiği isimlerin lüks villa ve evleri dikkat çekiyor... ..

Gandi, havuz sözünü çabuk unuttu!
"CHP'yi halkın partisi yapacağım" diyerek 'havuzlu villa' sahibi zenginleri eleştiren Kemal Kılıçdaroğlu, partiye dahil ettiği 'villalı' isimlerle dikkat çekiyor. CHP Genel Başkan Yardımcıları Faik Öztrak ve Erdoğan Toprak'ın yanında, Sinan Aygün ve Aydın Ayaydın da ultra-lüks villalarda oturuyor.

CHP villacıların partisi oldu. Her zaman halkın fakirliğinden ve işsizliğinden dem vuran CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yeni genel başkan seçildiği zaman 'havuzlu villa' sahibi zenginleri eleştirirken kendisinin de havuzlu villası ortaya çıkınca çark etmişti. CHP, şimdi gösterdiği adaylarla tam bir 'villa' partisi oldu. Kılıçdaroğlu'nun yanısıra Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, İstanbul Milletvekili adayı Aydın Ayaydın ve Ankara 2. bölge 3. sıra milletvekili adayı ATO eski Başkanı Sinan Aygün partinin villalı milletvekili adayları arasında yer alıyor.

YÜZME HAVUZLU VİLLALAR

Kaset darbesi ile koltuğundan olan Deniz Baykal'ın yerine partinin genel başkanı seçilen Kemal Kılıçdaroğlu, halkoylaması gezileri sırasında 'havuzlu villa' edebiyatına sığınmıştı. 'Dürüst ve halka yakın parti başkanı' imajı vermek için "Onlar havuzlu villalarda oturuyorlar, biz halkla iç içe olacağız, havuzlu villalarımız olmayacak" diyen Kılıçdaroğlu, yüzme havuzlu villası ortaya çıkınca da zor durumda kalmıştı.

Balıkesir'in Burhaniye İlçesi'ne bağlı Pelitköy Beldesi'nin İçmeler mevkiinin sahil kısmındaki İpekkum kooperatifinde yazlığı olan Kılıçdaroğlu'nun villasının muhteşem bir manzarası bulunuyor. İki katlı 110 metrekarelik villada alt katta salon, açık mutfak, bir tuvalet bulunurken, üst katta da 3 oda ve bir banyo yer alıyor. Kılıçdaroğlu, o dönem yaptığı ödemeler karşılığında villasını satabileceğini iddia etmişti.

En zevklisi AYAYDIN

CHP'nin merkez sağdan transfer ederek listelerine kattığı iki isim de evleri ile dikkat çekiyor. Eski ATO Başkanı ve Ergenekon davası sanıklarından olan Sinan Aygün'ün Ankara'da 6-7 tane dairesi bulunuyor. İstanbul'dan milletvekili adayı yapılan Aydın Ayaydın ise CHP'nin en zevkli ismi olarak görünüyor. Bellevue Residences'ta oturan Ayaydın, yüzmek istediği zaman binanın altındaki yüzme havuzuna asansörle inme lüksüne sahip. Residences'ın internet sitesinde yapılan tanıtıma göre "Lüks bir hizmet anlayışı ile işletilmekte olan Bellevue Residences İstanbul, sakinlerine pek çok özel servislerin sağlandığı 'Concierge'dan teknik servise, temizlik ve alışveriş servisine kadar geniş bir hizmet yelpazesi" sunuyor. 64 daire bulunan rezidansta -1, -2 ve -3 katlarına yayılmış kapalı havuzlu spa ve fitness merkezinin yanısıra "alışveriş hizmetleri, cam silme servisi, ütü servisi, mutfak temizliği servisi, vale otopark, teknik destek, IT hizmetleri, özel ulaşım hizmetleri, rent-a-car, limuzin, tekne, parti desteği, aşcı, garson kiralama" gibi hizmetler de veriliyor.

BEYKOZ KONAKLARI GÖZDE

CHP Genel Başkan Yardımcıları Faik Öztrak ve Erdoğan Toprak, yüzme havuzlu villa sahibi olmaları ile dikkat çekiyor. Halktan ve emekçiden yana söylemler geliştiren CHP'nin üst kademe yönetiminin villalarda oturması tabanın tepkisini çekerken, CHP'li seçmen, villalarda oturan siyasetçilerin kendi haklarını nasıl savunacaklarını ise merak ediyor. CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak da Türk-İş eski Başkanı ve CHP İstanbul Milletvekili Bayram Meral gibi Beykoz Konakları'nın sakinleri arasında yer alıyor.

Yenişafak


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153