banner171

Gaziantep'te dedikodu katliamı: 9 ölü

Gaziantep'te dedikodu katliamı: 9 ölü

Gaziantep'te dedikodu katliamı: 9 ölü
 Gaziantep'te Yusuf Taş isimli kişi eşi ve 8 akrabasını öldürdü.
Gaziantep'te önceki gece korku filmlerini aratmayan bir koca vahşeti yaşandı. İddiaya göre; Yusuf Taş, 6 aydır ayrı yaşadığı ve teyzesi Şenel Çakmak'ın yanında kalan eşi Tuba Taş ile konuşmak istedi. Çakmak'ın evine giden Yusuf Taş ile ayrı yaşadığı eşi arasında tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışmada öfkelenen Yusuf Taş, yanında bulunan av tüfeğini rastgele ateşledi.

2045696gaziantep-koca-dehseti-4-olu-2-yarali (4)

Saçmalara hedef olan Tuba Taş, Şenel Çakmak ve Ahmet Çakmak olay yerinde yaşamlarını yitirirken Duran Taş ise götürüldüğü hastanede öldü. Saçmalara hedef olan 2 kişi de yaralandı.Polis her yerde Yusuf Taş'ı ararken, kent merkezine 6 km uzaklıktaki Sam Mahallesi'nde aynı aileden 5 kişi daha ölü bulundu.

Cinayet aynı sokakta bulunan halı tezgahında çalışan Gül Taş'ın, sabah işe gitmemesi üzerine ortaya çıktı. Katledilen Tuba Taş'ın boşanmak istediği eşi Yusuf Taş'tan tehditler aldığı için savcılıktan koruma isteyeceği öğrenildi.

5 KİŞİYİ DE YATAKLARINDA ÖLDÜRDÜ

Merak edip eve giden halasının kızı Melisa Gül, Gül Taş, Furkan Taş, Mustafa Taş, Gülay Taş ve Türkan Demir'in cesetleriyle karşılaştı. Yusuf Taş'nin amcasının evi olduğu belirlenirken polis, zanlının gece yarısı işlediği cinayetlerden sonra Sam Mahallesi'ne giderek 5 akrabasını daha öldürdüğü ihtimali üzerinde duruluyor. Silahla öldürüldüğü belirlenen şahısların 5'inin de yatağında bulunduğu bildirildi.

Cenazeler için Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Olayı öğrenen yakınları sinir krizleri geçirdi.

2045696gaziantep-koca-dehseti-4-olu-2-yarali (5)

AKRABALARINI TEHDİT ETTİ

Öte yandan katil zanlısı Yusuf Taş'ın İstanbul'da garsonluk yaptığı öğrenildi. Boşanmak istemeyen Yusuf Taş'ın akrabaları ve eşini ölemle tehdit ettiği, eşinin amcasının oğlu Turan Taş'la evlendirilmek istenmesi üzerine de Gaziantep'e gelerek cinayetleri işlediği iddia edildi. Polisin ‘çok tehlikeli' anonsuyla aradığı Yusuf Taş'ın katliamdan sonra da aile fertlerini arayarak, “Oluk oluk kan akacak, kökünüzü kazıyacağım” dediği ileri sürüldü. Polis, tüm aileyi güvenli bölgelere taşıdı.

2045696gaziantep-koca-dehseti-4-olu-2-yarali (1)

SADECE KIZINA DAYANAMADI

Yusuf Taş'ın öldürdüğü akrabaları, eşi Tuba Taş (21), kuzenleri, Türkan Taş (22), Turan Taş (23) ve Furkan Taş (16). Amcası Mustafa Taş (48), yengesi Gülay Taş (48). Tuğba Taş'ın teyzesi Şener Çakmak (36) ve henüz akrabalık derecesi bilinmeyen Ahmet Çakmak (16).Zanlı Yusuf Taş'ın sadece evde bulunan 3 yaşındaki kızı Belinay'a ateş etmediği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Güncelleme Tarihi: 06 Şubat 2016, 19:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153