banner171

Gaziosmanpaşa Belediyesi Okul Bahçelerini Asfaltlıyor

Gaziosmanpaşa Belediyesi Okul Bahçelerini Asfaltlıyor

Gaziosmanpaşa Belediyesi Okul Bahçelerini Asfaltlıyor
 Gaziosmanpaşa Belediyesi, okulların kapanmasıyla birlikte öğrencilerin gelecek eğitim-öğretim dönemine daha iyi koşullarda ve daha güzel mekânlarda eğitimlerini tamamlayabilmeleri amacıyla öğrencilerin yoğun olarak kullanmış olduğu okul yollarını ve okul bahçelerini asfaltlıyor.
Daha önce birçok okulun bahçesini asfaltlayan ve ağaçlandıran Gaziosmanpaşa Belediyesi, Karadeniz Mahallesi'nde bulunan 2.Mehmet Lisesi’nin ardından Hürriyet Mahallesinde bulunan Şükrü Yemenicioğlu Ortaokulu’nun bahçesini ve çevresini asfaltladı. Gaziosmanpaşa Belediyesi, öğrencilerin eğitimlerini daha sağlıklı bir ortamda yapabilmesi için okulların bahçelerini asfaltlamanın yanında ağaç dikimi, kamelyalı bank gibi ihtiyaçlarını da karşılıyor.

Mahalle sakinleri, yapılan hizmetten memnuniyetlerini dile getirirken, Başkan Usta; ''Çocuklarımızın daha iyi koşullarda eğitim almaları, oyun oynamaları ve mutlu olmaları için elimizden geleni yapmaya devam ediyoruz. Okullar Yeşille Hayat Bulsun Projesiyle Orman ve Su İşleri Bakanlığımızın da desteğiyle asfaltlamanın ardından yeşillendirme çalışmalarımız da hız kazanacak.'' dedi.

Güncelleme Tarihi: 28 Temmuz 2017, 10:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153