banner171

Giresun Vakfı, Giresun’un Lobi Kuruluşu olacaktır

Giresun Vakfı tarafından düzenlenen ve Bayrampaşa Titanic Hotel Havuzbaşında yapılan iftar, iş, siyaset, medya ve sivil toplum dünyasını bir araya getirdi.

Giresun Vakfı, Giresun’un Lobi Kuruluşu olacaktır
 Giresunlu hemşerilerimize ait Bayrampaşa Titanic Hotel’de yapılan iftar Vakıf Başkanı Ahmet Dokumacı’nın konuşması ile başladı.

Dokumacı konuşmasında “Bu iftara portföyümüzde bulunan 400’e yakın iş adamı, siyasetçi, bürokrat ve sivil toplum yönetici konumunda bulunan hemşerimizi davet ettik. Görüldüğü gibi çok büyük bir bölümü iftarımıza iştirak ettiler. Ben katılanlara öncelikle teşekkür ediyorum. Bildiğiniz gibi ilk toplantımızı yine hemşerilerimize ait Point Hotelde Gümrük ve Ticaret Bakanımız Nurettin Canikli’nin iştiraki ile yapmıştık. Bu ikinci toplantımızı da iftar olarak yapıyoruz. Büyük Giresun, büyük Karadeniz ve büyük Türkiye projesinde Giresun her zaman var olacaktır.

Sivil toplum kuruluşlarına öncü bir görev gören Giresun Vakfı, aynı zamanda onları desteklemeyi de kendine görev kabul etmiştir. Bir tarafta Osmanlı bakiyesi Trabzon diğer yanda yeni büyükşehir olan Ordu’nun arasında kalan şirin Giresun’umuzun gelişmesi için birlik ve beraberliğimizi korumak durumundayız.  Giresun Ordu Havaalanı vasıtasıyla Giresun’a ve iç kesimlerimize ulaşmak artık sorun olmaktan çıktı. Eğribel Tünelinin de yapılmasıyla ilimizde ulaşım sorun olmaktan çıkacaktır. Giresun lobisi vakfımız öncülüğünde yapılacaktır. Bunu önümüzdeki dönemde daha iyi göreceğiz. Vakfımız önümüzdeki dönemde faaliyetlerini artırarak devam ettirecek ve sektörler bazında toplantılarımız yapılmaya başlanacaktır. Davetimize icabet ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum” dedi. 


Daha sonra söz alan eski İstanbul milletvekili hemşerilerimiz Hüseyin Besli ve Ünal Kaçır söz alarak yapılan faaliyetler için vakfa teşekkür ederken katılanların ramazanlarını ve gelecek bayramlarını tebrik ettiler. Katılım ne kadar yoğun olsa da Giresun milletvekillerinin, Giresunlu belediye başkanlarının katılmayışı katılanları üzerken İstanbul’dan hiç Giresunlu milletvekili olmayışı ise ayrı bir kırgınlık yarattı.
Haber: İbrahim Balcıoğlu 

Güncelleme Tarihi: 26 Haziran 2015, 14:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153