banner171

Gülerce uyardı: Tahmin edilenin yüz katı!

Zaman gazetesi eski yazarı Hüseyin Gülerce, Paralel Yapı'nın tahmin edilenden yüz kat daha güçlü olduğunu belirterek bir uyarıda bulundu.

Gülerce uyardı: Tahmin edilenin yüz katı!
 Zaman gazetesi eski yazarı Hüseyin Gülerce Yenişafak'tan Nil Gülsüm'e verdiği röportajda Zaman Gazetesi'nin başına getirileceği iddialarına cevap vererek Paralel Yapı ile ilgili çok çarpıcı bir iddia da bulundu...
Zaman gazetesinin başına geçmek istediğiniz için hükümet lehine açıklamalar yaptığınız söyleniyor. Ne dersiniz bu iddialar için?

Bu iddiaları, “Zaman'a el koyacaklar, Hüseyin Gülerce'yi de geri getirecekler” diye yayıyorlar. Ben, Türkiye Cumhuriyeti hükümetine karşı açılmış bir savaşta bana göre bir ihanette rol almış bir gazetenin, yeni patronu kim olursa olsun başına asla geçmem. Bana göre Zaman gazetesinin kürsüsü kirlendi ve ben o gazetenin başına asla geçmem. Zaman Gazetesi çok kötü bir pozisyon aldı. Zaman gazetesi de Samanyolu grubu da, İpek Grubunun medya kuruluşları da öyle. Ben bu işten gönülden soğumuşum, gönülden kopmuşum, neden bu medyanın başında yer alayım.

Sadece KPSS değil yani...

Hayır elbette değil. Bakın şu anda Paralel Yapı diye bir şeyle uğraşılıyor. Paralel Yapı'yı hükümet, yargı ve emniyet nasıl bir şey olarak tahayyül ediyorsa bu yapı, tahmin edilenin en az yüz katıdır. Ve bana göre daha onların yapacakları numaralar, kumpaslar bitmedi. İki tane hakimin davranışı nasıl herkesi şaşırtmışsa, Türkiye hazır olsun. Seçime kadar daha büyük şaşkınlık yaşayacağımız hamleleri ve kumpasları olabilir.

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2015, 10:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153