banner171

Hamile kadının akıl almaz ölümü

FSM Köprüsü girişinde dün meydana gelen kaza, Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki sağlık çalışanlarını yasa boğdu

Hamile kadının akıl almaz ölümü
 Fatih Sultan Mehmet Köprüsü girişinde 3 aracın karıştığı trafik kazasında, yol ortasındaki beton bariyerden kopan taş parçası savrularak bir arabanın ön camından içeri girdi. Aracın yolcu koltuğundaki fizyoterapist Hülya Erşah Gencer (40), karnındaki 7 aylık kız bebeğiyle birlikte hayatını kaybetti.

Olay, dün sabah saat 11.00 sıralarında TEM Otoyolu'nda meydana geldi. İddiaya göre, otoyolun Ankara istikametinde gitmekte olan bir otomobil kontrolden çıkarak önünde giden 2 araca çarptı. Emniyet şeridine savrularak çelik bariyerlere ve yol kenarındaki tretuvar taşlarına çarpan araç ters döndü. Kazada 3 kişi yaralandı.

YOL KENARINDAKİ TAŞ, KARŞI ŞERİTTEKİ ARABANIN ÜSTÜNE DÜŞTÜ
Bu sırada, beton bariyerin yerden fırlayan yaklaşık 15 kiloluk parçası, karşı yönde, sol şeritte seyreden bir aracın sağ ön kısmına düştü. Camı kıran taş, arabanın yolcu koltuğunda oturan fizyoterapist Hülya Erşah Gencer'in kafasından yaralanmasına sebep oldu.
KADIN, KARNINDAKİ BEBEĞİ İLE ÖLDÜ
Aracı kullanan Mehmet Ümit Gencer, eşinin yaralandığını görünce, otomobili durdurmadan Kavacık'ta bulunan özel bir hastaneye gitti. Başından ağır yaralanan ve 7 aylık hamile olan Hülya Erşah Gencer yoğun bakıma alındı. 40 yaşındaki kadın ve karnındaki bebeği, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

Araç ise hastaneye giden polis ekipleri tarafından incelendi. İnceleme sonunda, polis, aracı ve kadının ölümüne neden olan taş parçasını delil olarak Emniyet'e götürdü.
HAYDARPAŞA NUMUNE HASTANANESİ'NDE TÖREN YAPILDI
Haydarpaşa Numune Hastanesi'nde fizyoterapist olarak görev yapan Hülya Erşah Gencer için bugün hastanede tören düzenlendi. Törene, ölen kadının ailesi, akrabaları ve iş arkadaşları katıldı. 

Yapılan törenin ardından, cenaze Karacaahmet Mezarlığı'na götürülerek morga konuldu. Gencer'in cenazesi yarın sabah memleketi Zonguldak'a götürülerek toprağa verilecek.

Güncelleme Tarihi: 11 Ocak 2016, 19:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153