banner171

HDP'li Irmak'tan dokunulmazlık tehdidi

HDP Hakkari Milletvekili Selma Irmak dokunulmazlıklarla ilgili tehdit gibi açıklamalarda bulundu. Irmak, "Biz Meclis zeminini terk edersek çok sayıda insan yaşamını yitirecektir" dedi.

HDP'li Irmak'tan dokunulmazlık tehdidi
 Amerikanın Sesi Radyosu'na konuşan HDP Hakkari Milletvekili Selma Irmak, dokunulmazlıkların kaldırılmasıyla ilgili skandal açıklamalar yaptı.
Vatandaşları ölümle tehdit eden Irmak şunları söyledi:

"MECLİS'İ TERK EDERSEK ÇOK SAYIDA İNSAN YAŞAMINI YİTİRECEKTİR"

"Biz Meclis zemininde çalışmak ve burayı terk etmek istemiyoruz. Bu zemini terk edersek çok sayıda insan yaşamını yitirecektir. Önünde sonunda yine müzakere ve diyalog ile sorunları çözeceğiz. Kaç yıl geçerse geçsin yine sorun masada çözülecektir. Biz bu nedenle 10- 20 yıl kaybetmek ve binlerce insanın ölmesini istemiyoruz.

"MÜCADELE ETMEK İSTİYORUZ"

Biz sonuna kadar Meclis zemininde mücadele etmek istiyoruz. En büyük engel olarak HDP'yi görüyorlardı ve bu el koyma ile bunu aşıyorlar. CHP ve MHP onların bastonu oldular, onlarla yürüyecekler.

Halkımız moralini bozmasın, biz moralsiz değiliz, bizim direniş alanımız sadece meclis değil, alanlardır. Halkımız yıllardır bu alanlarda onurlu bir yaşam için direniyor, biz onların temsilcileriyiz."

Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2016, 19:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153