banner171

'İsrail, Filistin gazını sömürüyor'

'İsrail, Filistin gazını sömürüyor'

'İsrail, Filistin gazını sömürüyor'
 İHH Başkanı Yıldırım TVNET'te İsrail - Filistin meselesi üzerine açıklamalarda bulundu.
İsrail'in Mavi Marmara saldırısının çok mühim olduğunu söyleyen Yıldırım, konunun doğalgaz ile ciddi bi rilişkisi olduğunu belirterek şunları anlattı:

"BİZİ TAM ORADA VURDULAR"

"2010 yılında İsrail, bütün dünyanın gözü önünde Mavi Marmara'ya saldırdı. Herkes bize destek verdi. Çünkü Gazze konusu önemliydi. İsrail, Mavi Marmara'yı doğalgazın çıktığı koordinatta vurdu."

"İSRAİL İŞLE UZUN SOLUKLU ANLAŞILAMAZ..."

"İsrail, Mescid-i Aksa'dan vazgeçecek mi? Hayır, vurmaya devam edecek. Mescid-i Aksa konusunu Sayın Cumhurbaşkanımız gündeme getirdi bu nedenle. 'Normalleşme' demiyorum bu sürece. İsrail ile yapılacak anlaşmaların uzun soluklu olması mümkün değildir."

"YAHUDİLER SİLAH ALIMI İÇİN TEŞVİK EDİLİYORLAR"

"İsrail, Yahudi vatandaşları silah almaya teşvik ediyor ve daha da vahimi 'şüpheli Filistinlileri öldürebilirsiniz' diyor."

"HÜKÜMETİN DURDUĞU NOKTA DOĞRU"

"Hükümetin durduğu nokta çok doğru. Özür ve tazminat önemliydi. İsrail'in verdiği 'lütuf tazminatı' şehitlerimize bir hakarettir."

"GAZI SÖMÜRMEK İSTİYORLAR"

"Biz ambargonun değil ablukanın kalkmasını istiyoruz. Önemli olan bu. İsrail, ablukayı Filistin gazını sömürmek için kaldırmıyor. Palmer komisyonu raporuyla İsrail'in savaş suçu işlediği ortaya çıktı. Ama İsrail kabul etmedi. Yoksa biz 100-0 öndeydik. İsrail'in katil ve zalim olduğuna inanıyoruz."

Güncelleme Tarihi: 06 Ocak 2016, 13:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153