banner171

İstanbul'da patlama! 1 kişi yaralandı

Bakırköy’de bir işyerinde meydana gelen patlamada ortalık adeta savaş alanına döndü. Patlamada 1 kişi hafif şekilde yaralandı.

İstanbul'da  patlama! 1 kişi yaralandı
 Olay, saat 06.15 sıralarında, Osmaniye Mahallesi Camii Sokak üzerindeki pastane olarak kullanılan bir işyerinde meydana geldi. Dükkanda kimsenin bulunmadığı sırada büyük bir gürültüyle patlama meydana geldi. Patlamanın etkisiyle çevredeki birçok işyeri, ev ve park halindeki araçlar zarar gördü. Mahalle sakinleri hemen durumu polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Paniğe kapılan mahalleli sokağa döküldü.


Olay yerine gelen polis ekipleri patlamanın meydana geldiği sokağı güvenlik şeridiyle kapattı. İtfaiye ekipleri ise zarar gören apartman dairelerine yangın merdiveniyle çıkarak kimsenin olup olmadığını kontrol etti.

1 KİŞİ YARALANDI

Patlamanın sabahın erken saatlerinde olması nedeniyle o sırada sokakta kimsenin bulunmaması büyük bir faciayı önledi.Olayda bir kişi hafif şekilde yaralandı. Vatandaşlar, büyük bir gürültüyle patlamanın meydana geldiğini ve bu nedenle paniğe kapıldıklarını söyledi. 



İtfaiye ve İGDAŞ ekipleri olayın meydana geldiği işyerinde incelemelerde bulundu. Bu sırada, bir itfaiye eri işyerinde gaz kaçıran bir tüpe rastladı. İtfaiye eri tüpü hemen omzuna alarak dışarıya çıkardı ve burada tüpü etkisiz hale getirdi. Olay yeri inceleme ekipleri ise patlamanın meydana geldiği alanda araştırma yaptı. Polis, patlamanın nedenini araştırıyor.

HALK BELEDİYE'DEN DESTEK BEKLİYOR
Patlama sonrası çıkan hasardan dolayı ne yapacağını şaşıran mahalle halkı Bakırköy Belediyesine seslenerek yanlarında olunmasını hasarlarının karşılanmasını istediler.

İGDAŞ'TAN AÇIKLAMA

Patlamaya ilişkin İGDAŞ'tan yapılan açıklamada, "Bugün sabah saatlerinde Bakırköy, Osmaniye Mahallesi, Cami Sokak’ta Pastane olarak faaliyet gösteren bir işyerinde meydana gelen patlamanın, doğalgaz kaynaklı olmadığı tespit edilmiştir.Söz konusu patlamanın olduğu işyerinde doğalgaz tesisatı ve kullanımı yoktur.Bununla birlikte, İGDAŞ Doğalgaz Acil Ekipleri tarafından yapılan incelemelerde, patlamanın olduğu işyeri, bina ve çevresinde yapılan ölçümlerde herhangi bir doğalgaz kaçağına rastlanmamıştır. Olayın kesin nedeni, yapılacak adli soruşturma sonucunda netlik kazanacaktır." denildi.

Güncelleme Tarihi: 24 Haziran 2017, 13:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153