banner171

İşte MHP'de yeni görev dağılımı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Başkanlık Divanı'nda görev dağılımı yaptı.

İşte MHP'de yeni görev dağılımı
 MHP Genel Başkan Yardımcısı Gaziantep Milletvekili Semih Yalçın, Merkez Yönetim Kurulu Toplantısı'nda gerçekleştirilen Divan seçimi ve Görevlendirmeler hakkında yazılı bir açıklama yaptı. Yalçın, "Partimizin 26 Mart 2015 günü yapılan MYK toplantısında Divan üyelerimizin belirlenmesi amacıyla seçim yapılmıştır. Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin isteği doğrultusunda yapılan seçim, MYK üyelerinin 11. Olağan Büyük Kurultayda değerli delegelerimizin iradesiyle belirlenen çarşaf listeden Divan'da görmek istediği isimlere oy vermesi suretiyle gerçekleştirilmiştir. Seçim sonucunda MYK üyelerimiz genel sekreter ve genel başkan yardımcılarının divan görevlerine devam etmeleri yönünde tercihte bulunmuşlardır. İki genel sekreter yardımcılığında ise nöbet değişimi oldu" dedi.
"Malum olduğu üzere 11. Olağan Büyük Kurultayda değerli delegelerimizin Sayın Devlet Bahçeli'yi ittifakla yeniden genel başkan seçmek ve MYK üyelerini belirlemek suretiyle gösterdiği irade, yeni bir kurultaya kadar MYK'ya emanet edilmiştir" diyen Yalçın, "MYK üyeleri de Büyük Kurultaydan aldıkları yetki doğrultusunda Divan üyelerini oylayarak Kurultay delegelerinin demokratik iradesini MHP yönetimine yansıtmışlardır. Divan seçiminin sonucu, aynı zamanda MHP'nin 11. Olağan Büyük Kurultayında Sayın Devlet Bahçeli'yi yeniden genel başkan seçmek suretiyle değerli delegelerimiz tarafından tazelenen güvenin MYK nezdinde teyit ve tekidi anlamına gelmektedir" ifadelerini kullandı.

ÜYELER VE GÖREVLERİ

MHP'de Başkanlık Divanı üyeleri ve görevleri şöyle:

"İsmet Büyükataman (Genel Sekreter), Şefkat Çetin (Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı), Ahmet Kenan Tanrıkulu (Ekonomi ve Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı), Atilla Kaya (Sivil Toplum Kuruluşlarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı), Celal Adan (Siyasi İşler ve Parlamentodan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı), Edip Semih Yalçın (Medya, Halkla İlişkiler ve Tanıtımdan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı), Emin Haluk Ayhan (Ar-Ge'den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı), Mevlüt Karakaya (Mali İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı), Oktay Öztürk (Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı), Ruhsar Demirel (Kadın ve Aileden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı), Sadir Durmaz (Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı), Yıldırım Tuğrul Türkeş (Türk Dünyası ve Uluslararası İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı), Zühal Topçu (Parti İçi Eğitim ve Liderlik Okulundan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı), Mustafa Hidayet Vahapoğlu (İdari, Mali ve Teknik İşlerden Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı, Mustafa Kalaycı (Siyasi ve Sosyal İşler ile Protokol İşlerinden Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı.)" 

Güncelleme Tarihi: 31 Mart 2015, 20:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153