banner171

İşte PKK'nın yeni hedefi! Sızma girişimine operasyonla yanıt

İşte PKK'nın yeni hedefi! Sızma girişimine operasyonla yanıt

İşte PKK'nın yeni hedefi! Sızma girişimine operasyonla yanıt
 

Siirt’te büyük bir operasyon düzenleniyor. Şehre bir grup teröristin sızabileceği haberi üzerine şehir abluka altına alındı.

Siirt'te, bir gurup teröristin kente sızabileceği istihbaratı üzerine harekete geçen güvenlik güçleri, Sakarya ve İnönü mahallelerini abluka altına aldı. Mahallelerde şüpheli evlere operasyon düzenlendi.

Siirt Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kırsaldan şehir merkezine bir gurup teröristin sızabileceği bilgisi üzerine, çok sayıda asker ve korucu ile birlikte 15 Ocak'ta hücre evlerine operasyon düzenlenen Sakarya ve İnönü mahallelerine ikinci kez girdi.

ÇOK SAYIDA ZIRHLI ARAÇLA OPERASYON

Çok sayıda zırhlı araçla mahalleye giren güvenlik güçleri bazı evlere operasyon düzenledi.

KENTİN TÜM BÖLGELERİNDE GÜVENLİK ÖNLEMİ

Kentte, Cumhuriyet ve Aydınlar caddeleri, Atatürk Bulvarı ve Dumlupınar mahallesinin giriş çıkışları kontrol altına alındı. Kentin tüm bölgelerinde geniş güvenlik önlemi alınırken, mahallelerdeki bazı barikatlar ekipler tarafından kaldırıldı.

GENELKURMAY: 573 PKK'LI ÖLDÜRÜLDÜ

Şırnak ve Cizre'de etkisiz hale getirilen terörist sayısı 573'e ulaştı. Genelkurmay Başkanlığı, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) unsurlarının Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde yürüttüğü terör operasyonlarına ilişkin yaptığı açıklamada, Şırnak Cizre'de devam eden operasyonda, 6 teröristin daha etkisiz hale getirildiği bildirildi.

CİZRE'DE 452 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Toplam etkisiz hale getirilen terörist sayısının 452'ye ulaştığı operasyonda, 16 el yapımı patlayıcı imha edildi, bir adet tabanca, dokuz adet av tüfeği ve 155 adet fişeği, 13 adet kaleşnikof fişeği ile 2 adet telsiz ele geçirildi.

SUR'DA ETKİSİZ HALE GETİRİLEN TERÖRİST SAYISI 121

Diyarbakır Sur'da devam eden operasyonda ise 1 terörist etkisiz hale getirildi. Toplam etkisiz hale getirilen terörist sayısı 121'e yükseldiği operasyonda, bir adet av tüfeği ve bir adet tabanca ele geçirildi. Kilis'te Suriye'den Türkiye'ye yasa dışı yollardan geçmeye çalışan ve DEAŞ terör örgütü üyesi olduğu değerlendirilen iki kişi yanlarında iki çocukla birlikte yakalandı.

Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2016, 16:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153