banner171

Karargahlar temizleniyor

Darbeci askerler ve komutanları gözaltına alınıyor.

Karargahlar temizleniyor
 Şırnak'ta Çakırsöğüt Jandarma Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Ali Osman Gürcan ile 2'si binbaşı 3'ü yüzbaşı 309 asker yakalandı.

ARDAHAN

FETÖ'nün darbe girişimiyle ilgili Ardahan Garnizon ve 25. Hudut Tugay Komutanı Tuğgeneral Erdem Kargın gözaltına alındı.

EĞİRDİR

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimiyle ilgili Eğirdir Dağ Komando Okulu ve Eğitim Merkez Komutanı Tümgeneral Metin Akkaya, gözaltına alındı.

BİTLİS

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimiyle ilgili soruşturma kapsamında Bitlis'in Tatvan ilçesinde, Tatvan 10. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Arif Settar Afşar (fotoğrafta) ile aynı birlikte görev yapan Kurmay Başkanı Ercüment Takır gözaltına alındı.

ERZİNCAN

Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişimiyle ilgili 3. Ordu Harekat Kurmay Yar Başkanı Tuğgeneral Ekrem Çağlar gözaltına alındı.

SİVAS

Sivas'ta, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi kapsamında, hakim ve savcı oldukları öğrenilen 6 üsteğmen ve bir teğmen gözaltına alındı.

BALIKESİR

Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) darbe girişimiyle ilgili, Balıkesir Garnizon Komutanı Tümgeneral Mehmet Akyürek ile Çanakkale Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Serdar Ahmet Gündoğdu gözaltına alındı.

İZMİR

FETÖ'nün darbe girişimi nedeniyle Çardak Havaalanı önünde alınan önlemin ardından, Denizli Cumhuriyet Başsavcılığının başlattığı soruşturma kapsamında sabah saatlerinde çok sayıda asker için gözaltı işlemi başlatıldı.

VAN, HAKKARİ, MUŞ

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimiyle ilgili soruşturma kapsamında Bitlis'in Tatvan ilçesinde bir Tuğgeneral ile bir yarbay, Van'da 2, Hakkari ve Muş'ta da bir albay gözaltına alındı.

MANİSA

Manisa Garnizon Komutanı Tuğgeneral Yavuz Ekrem Arslan ile Merkez Komutanı Albay Murat Yıldız, darbe girişimine karıştıkları gerekçesiyle emniyet güçlerince gözaltına alındı.

HAKKARİ

Hakkari İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Demiray Demirci, savcılık talebiyle gözaltına alındı..

İZMİR

Bornova 57'nci Topçu Tugay Komutanı Tuğgeneral Başol gözaltına alındı.

Güncelleme Tarihi: 16 Temmuz 2016, 12:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153