banner171

Eynesil İshaklı Köylüleri Başkanını Seçti...

Eynesil İshaklı Köyü Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği; 3.cü olağan kongresini 9 Kasım 2014 pazar günü İstanbul- Yıldıztabya'da bulunan dernek merkezinde üyelerinin coşkulu ve de heyecanlı iştirakı ile icraa etti.

Eynesil İshaklı Köylüleri Başkanını Seçti...
 Divan üyeliklerini Güven DANACI;  Hüseyin KELLECİ ve Hamza PALAK'ın gerçekleştirdiği olağan kongre; saygı duruşu ve İstiklal marşı ile başladı.
 
Mevcut Dernek Başkanı Güngör BODUR yaptığı açılış konuşmasında "Büyük özveri ve  emeklerini gördüğümüz dernek yönetiminde görev alan tüm arkadaşlarımıza öncelikle teşekkür ediyorum.Hedeflerimiz arasında İstanbul'daki hemşerilerimizle kaynaşmak, güç birliği yapmak, köylülerimizi bir araya getirmek, sosyal  dayanışmayı daha da sağlamlaştırmak dernek olarak köprü görevini yerine getirmektir.Unutmayalım ki hepimizin olan derneğimiz birliğimizin simgesidir. Köylüleriminlzin menfaatine kurulmuştur.Bu nedenle derneğimize sahip çıkılmalıdır. Bu vesile ile hedefimizin kendi camiamız altındaki insanlarımızı birleştirmek, birlik ve beraberliğimizi korumaktır.Bu anlamda sözlerime son veririken kongremiz hayırlara vesile olsun der, hepininizi sevgi saygı ve muhabbetle selamlıyorum"dedi. 

 
Eynesil İshaklı Köyü Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği'ne hizmetlerinden dolayı Dursun BODUR, Halil KÜÇÜK  ve de iş adamı Mustafa COŞKUN'a dernek yöneticileri tarafından birer plaket takdimi yapıldı.
 
Faaliyet raporu ve mali gelir- gider  raporunun okunması ve ibra edilmesinin ardından dernek yönetim kurulunun seçilimine geçildi.
 
GÜNGÖR BODUR 3. KEZ  BAŞKAN...
 
Olağan kongrede  tek aday mevcut dernek başkanı Güngör BODUR  yer aldı ve 3. kez  üyelerinin oy birliği ile dernek başkanlığına seçildi.. 

Yeni Yönetim Kurulu ise şu şekilde  oluştu..
 
Güngör BODUR - (Başkan)
Adem Zeki BAYRAM
Ahmet KÜÇÜK
Arif Fuat CANSIZ
Ayhan CANSIZ
CAN KÜÇÜK
Dursun BODUR
Ender BODUR
Erdem KARABEKTAŞ
Fatma YAYLA
Hasan KELLECİ
Kadem SAİN
Murat BODUR
Murat BODUR (Alipaşa)
Ömer KURU
Seyfullah ÖZTÜRK
Sezgin ÖZTÜRK
Süfyan KAVGACI
Yasin SOFU
Zafer BODUR























Yasin SOFU - www.eynesilajans.com



Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2014, 17:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153