banner171

Kılıçdaroğlu, Tüzmen'i gördü geri adım attı

Eski bakanlardan Kürşad Tüzmen, kendisine 'yolsuzluk' isnadından bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu TOBB Genel Kurulu'nda yakalayarak, açıklama istedi. CHP liderinin, Tüzmen'e, "Lafım size değil, siz dürüst birisiniz." dediği öğrenildi.

Kılıçdaroğlu, Tüzmen'i gördü geri adım attı

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Ankara'da haftasonu düzenlediği mitingde Ak Parti iktidarı döneminde görev yapan eski bakanlarından söz ederek, 'yolsuzluk isnadında' bulunmuştu. Kılıçdaroğlu'nun saydığı isimler arasında Kürşad Tüzmen de vardı. Tüzmen, TOBB ETÜ'de düzenlenen Odalar Birliği genel kuruluna herkesten önce gelerek yerini aldı. Salona Kılıçdaroğlu'nun girmesini bekleyen Tüzmen, CHP Lideri'nin salona girmesiyle birlikte harekete geçti. Kılıçdaroğlu'nun karşısına çıkan Tüzmen, "Söyleyecek her hangi bir sözünüz varsa bana söyleyin, meydanlarda değil. Ben sizi genel müdürlük döneminizden biliyorum. Siz beni müsteşarken tanıyor muydunuz?" diye sordu.

Kılıçdaroğlu'nun ise Tüzmen'in bu çıkışana karşılık, "Ben sizi dürüst birisi olarak bilirim, lafım size değil." diye karşılık verdiği öğrenildi. Tüzmen ile Kılıçdaroğlu konuyu bu şekilde tatlıya bağlarken, CHP Genel Başkan Yardımcılarından Umut Oran'ın bundan rahatsız olduğu ve Tüzmen'in arkasından bir şeyler söylediği öne sürüldü.

Kürşad Tüzmen, TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu'nun kürsüye çıkmasının ardından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Kılıçdaroğlu'nun arasına oturarak her iki liderle de sohbet etti.


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153