banner171

Kürt işadamından Sur'daki polislere yardım

Kürt işadamından Sur'daki polislere yardım

Kürt işadamından Sur'daki polislere yardım
 İstanbul'da yaşayan Kürt işadamı, Sur'daki polislere yardım malzemesi gönderdi.
İstanbul'da yaşayan Erzurumlu Kürt işadamı Ömer İlhan, gazete ve televizyonlarda Diyarbakır'ın Sur ilçesinde yaşanan olayları görünce, bölgede zor şartlar altında terör örgütü PKK ile çatışan polislere yardımcı olabilmek adına harekete geçti. Kürt halkının, bomba ve silah seslerinin gece gündüz yükselmeye devam ettiği Sur'da görev yapan polislerin yanında olduğunu göstermek isteyen Kürt işadamı, yardım amaçlı neler yapabileceği konusunda Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü ile iletişime geçti.

ÇOK SAYIDA KOLİ HAZIRLADI

Ömer İlhan, bölgede terör örgütü PKK ile zor şartlar altında çatışan polislerin ne tür yardım malzemesine ihtiyacı olduğu konusunda Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü'nden bilgi aldı. Kürt iş adamı, edindiği bilgi doğrultusunda bölgede görev yapan polisler için içerisinde çorap, iç çamaşırı gibi yardım malzemelerinin bulunduğu çok sayıda koli hazırladı. Kürt işadamının hazırladığı yardım kolileri Sur'da görev yapan polislere ulaştırılmak üzere yola çıktı.

''OPERASYONLARA TAM DESTEK VERİYORUM''

Polis ve askerin bölgede yaptığı operasyonlara Kürt olarak tam destek verdiğini kaydeden Ömer İlhan, “Güneydoğu'da görev yapan asker ve polisimize ihtiyacı olduğundan dolayı bu malzemeleri gönderiyorum. PKK'yı bitirmek amacıyla yapmış oldukları operasyonlara Kürt olarak tam destek veriyorum. Askerin ve polisin yanında olduğumuzu bilmelerini istiyorum” dedi.

''HER ZAMAN TÜRK ASKERİ VE POLİSİNİN YANINDAYIZ''

“PKK bölgede Kürtlere de baskı yaptığından dolayı Kürtlerin, Türkiye Cumhuriyeti'nin yanında olduğunu bilmelerini istiyorum” diyen işadamı, “Sur'da güvenlik güçlerimiz zor şartlar altında operasyon yapıyor. Bunların ihtiyacı olduğunu düşünerek bu malzemeleri gönderiyorum. Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü ile irtibata geçtim. Bu tip malzemelere ihtiyaç olduğunu söylediler. Her zaman Türk askeri ve Türk polisinin yanındayız” ifadesini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2016, 23:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153