banner171

Hollywood Yıldızları İstanbul'u Fethetti!

'SkinTrade' filminin çekimleri için İstanbul'a gelen Hollywood yıldızları Tony Jaa, Ron Perlman ve Michael Jai White geçtiğimiz günlerde Kapalıçarşı ve Sultanahmet'i gezdi. Üçlü, eğlenceli fotoğraflar da çektirdi

Hollywood Yıldızları İstanbul'u Fethetti!


Dünyaca ünlü oyuncu Dolph Lundgren'in senaryosunu yazıp başrol oynadığı 'SkinTrade' isimli filmin çekimlerinin bir kısmı geçtiğimiz günlerde İstanbul'da yapıldı. Çekimler için İstanbul'a gelen Hollywood yıldızları Tony Jaa, Ron Perlman ve Michael Jai White; çekim sonrasında Eminönü, Kapalıçarşı, Ayasofya ve Sultanahmet'te hem gezdi, hem de ilginç fotoğraflar çektirdi. 

Halı tezgahında halı dokuyup Sultanahmet Camii'nin önünde poz veren ünlü isimler; Sedat Kuyumculuk'tan yüklü miktarda alışveriş yaptı. Ron Perlman daha çok hediyelik eşya satın alırken, Tony Jaa ise vaktini halı dükkanlarında geçirdi. Perlman daha önce dünyada milyonlarca kişi tarafından izlenen 'Hellboy'u canlandırmış, Jaa izlenme rekorlarına sahip olan macera filmi serisi 'Ong Bak'ta başrol oynamıştı. Michael Jai White ise 'Batman Dark Knight' adlı filmde rol almıştı.
Günaydın

Güncelleme Tarihi: 22 Ekim 2014, 00:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153