banner171

Meral Akşener Anıtkabir'de günah çıkarttı: İmanımızı tazelemek için buradayız

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının yıl dönümünde Anıtkabir'e giden Meral Akşener, "İman tazelemek için buradayız" diyerek tüm Türkiye'yi adeta şoka soktu.

Meral Akşener Anıtkabir'de günah çıkarttı: İmanımızı tazelemek için buradayız
Meral Akşener, yeni kurduğu partinin Genel İdare Kurulu (GİK) üyeleriyle Hacı Bayram Veli Türbesi'ni ziyaret ettiğindeyse başını örtmüştü. FETÖ'cüler gibi kılıktan kılığa giren Akşener'in FETÖ boyası akmaya başladı. Anıtkabir'de "İmanımızı tazelemek için buradayız" sözlerinden sonra hayal kırıklığına uğrayan destekçileri, Meral Akşener'e çok yoğun tepki gösterdi. İşte o tepkiler...

 İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve beraberindeki heyet, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 79. sene-i devriyesi dolayısıyla Anıtkabir'i ziyaret etti.

AKŞENER İMAN TAZELEMEK İÇİN ANITKABİR'E GİTTİ

Ziyareti sırasında Kanal D Haber'e konuşan İYİ Parti lideri Akşener "Atatürk'ü anmak ve imanımızı tazelemek için buradayız" dedi.

KAMUOYU AKŞENER'E ÇOK ÖFKELİ: SAPITMIŞ

Muhabirin sorusu sonrası imanımızı tazelemek için buradayız diye Meral Akşener'e kamuoyu çok tepkili. Halktan, "Allah'tan başka ilaha mı iman ediyorsunuz, bunlar sapıtmış gibi tepkiler yükseldi


Güncelleme Tarihi: 11 Kasım 2017, 13:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153