banner171

Meslekte Birlik Grubu Üyesi Mali Müşavirler İftarda Buluştu

Meslekte Birlik Grubu Üyesi Mali Müşavirler İftarda Buluştu

Meslekte Birlik Grubu Üyesi Mali Müşavirler İftarda Buluştu
İstanbul Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Derneği Gaziosmanpaşa ve Sultangazi Temsilciliklerinin düzenledikleri iftar programı Paşa Köşkü Et Lokantasında yapıldı.

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar programı bu yıl Gaziosmanpaşa Paşa Köşkü Tesislerinde yapılarak, Gaziosmanpaşa ve Sultangazi ilçelerinde bulunan mali müşavirleri bir araya getirdi.

Gaziosmanpaşa Temsilcisi Mehmet Yalçın ve Sultangazi Temsilcisi İsmail Bıyıklıoğlu ile dernek yönetim kurulu üyeleri Yılmaz Emecan ve Bülent Çetinkaya’nın gayretli çabaları ile 100’ün üzerinde meslektaş iftarda buluşarak hasret giderdiler.

İftara katılan İSMMMO Yönetim Kurulu üyesi ve Meslekte Birlik Grubu kurucularından İbrahim Balcıoğlu “1 Haziran günü İstanbul iftarımızı yapmıştık. Bölgemizde bulunan meslektaşlarımızla da bir araya gelmeyi, iftarda soframızı ve ekmeğimizi paylaşmayı istedik. İlçe temsilcilerimiz ve bölgeden sorumlu yönetim kurulu üyelerimizin gayretleri ile arkadaşlarımızla bir araya gelme fırsatı bulduk.

Esasında bölgemizde aylık kahvaltılı toplantılarımız oluyor. Bu ay bunu iftara çevirmiş olduk. Emeği geçen ve katılan kardeşlerime teşekkür ediyorum. Allah birlik ve beraberliğimizi daim eylesin.

Şimdiden meslektaşlarımın Ramazan Bayramlarını tebrik ediyorum” dedi.

İftara Gaziosmanpaşa Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürü Yakup Özad, Küçükköy Vergi Dairesi Müdürü İlhami Canbolat, Tuna Vergi Dairesi Müdürü Erkan Ciğer, Sultangazi İŞKUR Müdürü Cihan Kapucu, Bayrampaşa İŞKUR Müdürü Semiha Yılmaz da katılarak mali müşavirleri yalnız bırakmadı. İftara Gaziosmanpaşa Kaymakamı Oktay Çağatay ve Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta da,katılarak mali müşavirlere sürpriz yaptılar.

Güncelleme Tarihi: 19 Haziran 2017, 13:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153