banner171

Meteoroloji uyardı! Kuvvetli yağış geliyor

Meteoroloji kuvvetli yağış nedeniyle yaşanabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşları uyardı.

Meteoroloji uyardı! Kuvvetli yağış geliyor
 Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, yağışların Güney Ege kıyılarında kuvvetli olması bekleniyor. Yağış anında kuvvetli rüzgar, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.
KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, yağışların Güney Ege kıyılarında kuvvetli olmasının beklendiği belirtilirken yağış anında kuvvetli rüzgar, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin kuzey ve batı çevrelerinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

EGE: Çok bulutlu, bölge genelinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; İzmir, Aydın ve Muğla kıyılarında kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın; Güney Ege kıyılarında batı ve güneybatı yönlerden yer yer kuvvetli olarak eseceği tahmin ediliyor.

AKDENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Mersin çevreleri dışında bölge genelinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın, Batı Akdeniz kıyıları ile Mersin çevrelerinde batı ve güneybatı yönlerden yer yer kuvvetli olarak eseceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, Konya, Aksaray ve karaman çevreleri dışında bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, sabah ilk saatlerde Sivas çevrelerinin karla karışık yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur ve sağanak, sabah saatlerinde doğusunun iç kesimlerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor. Bu sabah ve gece saatlerinde Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

DOĞU ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, batısı ile Iğdır, Hakkari ve Şırnak dışında bölge genelinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; kuzey ve doğu kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar, yağış alan diğer yerlerde yağmur ve sağanak şeklinde olması bekleniyor. Bu sabah ve gece saatlerinde kuzey ve doğusunda buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2015, 13:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153