banner171

Meteoroloji uyardı: Marmara'ya kar geliyor

Yarından itibaren yeni bir soğuk ve yağışlı hava dalgasına girecek olan Türkiye'de Marmara Bölgesi'nin yüksek kesimlerinde kar yağışı bekleniyor.

Meteoroloji uyardı: Marmara'ya kar geliyor
 Meteoroloji Mühendisi Hüseyin Öztel'in yaptığı son değerlendirmelere göre; İstanbul'a yarın yağmur geliyor. Ülkemiz yeni bir soğuk ve yağışlı hava dalgasına girecek. Marmara'nın yüksek kesimlerinde kar yağışı beklenebilir. Yağışların öğlenden akşama kadar sürmesi bekleniyor. Soğuk hava ise 1 buçuk gün etkili olacak.
ŞİDDETLİ YAĞIŞLARA DİKKAT

Yapılan son değerlendirmelere göre, ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, Trabzon, Rize, Artvin, Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı ve Iğdır çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

KUZEY VE İÇ BÖLGELERDE SICAKLIK ARTIYOR

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı kuzey ve iç bölgelerde 2 ila 4 derece artacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak. Rüzgar, genellikle güney ve batı, zamanla Karadeniz kıyılarında kuzey ve doğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli olarak esecek.

MARMARA

Parçalı yer yer çok bulutlu, öğle ve gece saatlerinde Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

EGE

Az bulutlu ve açık, kuzey ve iç kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

AKDENİZ

Az bulutlu ve açık, zamanla bölgenin doğusunun yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU

Az bulutlu, bölgenin kuzeyinin parçalı yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

BATI KARADENİZ

Parçalı yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ

Parçalı, bölgenin doğu kesimlerinin yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Trabzon, Rize ve Artvin çevrelerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

DOĞU ANADOLU

Parçalı, kuzey ve doğu kesimlerinin yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı ve Iğdır çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Güncelleme Tarihi: 22 Eylül 2014, 16:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153