banner171

Metrobüse alternatif 3 yeni hat

Metrobüse alternatif 3 yeni hat

Metrobüse alternatif 3 yeni hat
 İETT, metrobüse alternatif olarak üç yeni otobüs hattı açtı. İstanbullular yeni hatlar sayesinde Beylikdüzü-Kazlıçeşme (76K), Mecidiyeköy-Avcılar Metrobüs (76M) ve Mecidiköy-Kadıköy (120M) güzergahlarında metrobüse alternatif olarak otobüsle yolculuk yapabilecek.
İstanbul Elektrik Tranvay ve Tünel İşletmeleri (İETT) Genel Müdürlüğü, yeni otobüs hatlarını hizmete sundu. Yolcu taleplerini göz önünde bulunduran İETT, yolcuların memnuniyetini karşılamak üzere 76K, 76M ve 120M numaralı hatları sefere koydu.

TEK BİLETLE SEYAHAT HİZMETİ
İstanbul’da toplu ulaşımı rahatlatan metrobüse ek olarak yeni otobüs hatlarının hizmete başlamasıyla hem yolcuların alternatif ulaşım seçeneklerinden faydalanması hem de metrobüs yoğunluğunun azalması hedefleniyor. Ayrıca İstanbullular bu sayede bu yeni hatlarda tek biletle seyahat etme imkanı bulacak.

YENİ OTOBÜS HAT VE GÜZERGAHLARI
İETT’nin yeni otobüs hat ve güzergahları şöyle: 76K Beylikdüzü (Tüyap)-Kazlıçeşme adlı hat; Tüyap-Beylikdüzü-Haramidere-Avcılar-Küçükçekmece-Sefaköy-İncirli-Veliefendi-Marmara Denizi-Kazlıçeşme güzergahına sahip olacak. 76M Mecidiyeköy-Avcılar Metrobüs adlı hat; Mecidiyeköy Metrobüs-Çağlayan Yolu-Okmeydanı-Halıcıoğlu-Cevizlibağ-Şirinevler-Sefaköy-Küçükçekmece-Avcılar güzergahına sahip olacak. 120M Mecidiyeköy-Kadıköy adlı hat; Mecidiyeköy Viyadük-Boğaziçi Köprüsü-Belediye-Söğütlüçeşme-Altıyol-Çarşı-Kadıköy güzergahına sahip olacak.

Kaynak: İHA

Güncelleme Tarihi: 12 Ocak 2016, 14:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153