banner171

Nihat Doğan 'patladı'

Somali'ye gittiği için eleştirilen Nihat Doğan, patladı: 'Yüzde 20'lik ahmak kesim, bana sataşacağına birine el uzatsın. Şov yapmadan yardım etsinler de görelim' ...

Nihat Doğan 'patladı'

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın heyetiyle birlikte Somali'ye gitmesi olay olan ve eleştiri oklarının çevrildiği Nihat Doğan, sessizliğini bozdu. Kendini eleştirenleri ahmaklara benzeten Doğan, Firavun zihniyetinin devam ettiğini söyledi. Ünlü şarkıcı Türkiye'de de aç insanlar olduğu yönündeki iddialara ise, "Ben Türkiye'de açlıktan ölen insan fotoğrafı görmedim" diye yanıt verdi.

FİRAVUN ZİHNİYETİ
Somali'de insanların açlıktan öldüğünü söyleyen ünlü şarkıcı şöyle konuştu: "Türkiye'de Firavun zihniyetinin devamı olan yüzde 15-20'lik bir ahmak kesim var. Bunlar oturdukları yerden bir şey yapmayıp, yapılanlara da kılıf bulup, çamur atan zihniyettir. Onlar da şov yapmadan Somali'ye gitsin de görelim."

TEKLİF YAĞIYOR
İftiralara maruz kaldığını söyleyen Nihat Doğan, reklam filminden 1 milyon dolar aldığı yönünde çıkan haberler için de "Paradan konuşmayalım" dedi. Albümü çıktıktan sonra yeni projeleri değerlendireceğini söyeleyen şarkıcı, "Dizi, jüri üyeliği ve gündüz kuşağı program teklifleri alıyorum" diye konuştu.

OTOMOBİL KIYMETE BİNDİ...
 Somali'de yolları kesişen Ajda Pekkan ve Nihat Doğan, bu kez de 1974 model Old Mobile marka otomobili paylaşamadı. Ajda'nın 'Yakar Geçerim' şarkısının klibinde yer alan klasik otomobili Nihat Doğan da Mondi firmasının reklam filminde kullandı...

EĞER İNSANSAN SEN DE SOMALİ'YE GİT
 Nihat Doğan, Somali'ye gittiği için kendisini "Nihat gideceğine Yıldız Kenter, Müjdat Gezen gibi sanatçılar gitseydi" diyerek sert bir dille eleştiren Hürriyet yazarı Yılmaz Özdil'i de topa tuttu. Şarkıcı Doğan, Özdil için açtı ağzını yumdu gözünü:

"Her şeye istemüzük ayıptır. Somali'yi geçtik. Sokakta, Darülaceze'de Çocuk Esirgeme Kurumu'nda görelim bu insanları. Müjdat Gezen'i tutan mı var, gitsin. Yılmaz Özdil birazcık merhamet ve insan sıfatı taşıyorsan sen de git."

Takvim


YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153