banner171

Numan Kurtulmuş'tan canlı bomba açıklaması

Numan Kurtulmuş'tan canlı bomba açıklaması

Numan Kurtulmuş'tan canlı bomba açıklaması
 Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, İstanbul'daki saldırıda hayatını kaybeden 10 kişinin önemli bir kısmının yabancı uyruklu olduğunu söyledi.
Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Sultanahmet'teki terör saldırısına ilişkin, "10 insanı kaybettik, ölenler için taziyelerimizi ifade ediyoruz. Bunların önemli bir kısmı yabancı uyrukludur. Ayrıca şu anda 15 yaralı var, bu 15 yaralıdan 2 tanesi ağır vaziyettedir" dedi.

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Sultanahmet'te 10 kişinin öldüğü patlamayla ilgili açıklamalar yaptı.

İçişleri Bakanı Efkan Ala ve Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile birlikte kameralar karşısına geçen Kurtulmuş, şunları söyledi:

ÖLENLERİN BİR KISMI YABANCI, YARALILARDAN İKİSİNİN DURUMU AĞIR

Bu saldırıda 10 kişi vefat etmiştir. Titiz çalışma sonucu canlı bombanın Suriye uyruklu olduğu teshit edilmiştir. İstanbul'a intikal ederek yaraların sarılması için yerinde denetleyerek çalışmaları sürdüreceğiz.

Ölenlerin bir kısmı yabancı uyrukludur. 15 yaralıdan ikisi ağır vaziyettedir.

CANLI BOMBA 1988 DOĞUMLU

1988 doğumlu Suriye uyruklu olduğu tespit edildi. 22 Temmuz'dan beri Türkiye sistematik bir şekilde terör saldırılarla karşı karşıyadır.
Bütün uluslararası camianın Türkiye'nin yanında olduklarını bilerek çağrı yapmasını bekliyoruz.

SURİYE'DEKİ VEKALET SAVAŞLARININ YANSIMASI

Terörün sınırı yok, terör sivil erkek yaşlı demeden muhataplarını yok etmeyi planlıyor.

Falancaya göre iyi terörist falancaya göre kötü terörist olamaz. İnsanlığa karşı yapılan bu saldırıya karşı herkesi yanımızda görmek istiyoruz.

Suriye'de iç savaş olarak başladı, şimdi vekalet savaşlarıyla kanlı safhaya geldi. Vekalet savaşlarının Türkiye'ye yansıması ihtimali mevcut."

Güncelleme Tarihi: 12 Ocak 2016, 17:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153