banner171

Ebru Polat: Onun kafasını kırarım!

Güzelliğiyle dillerden düşmeyen Ebru Polat, tek gecelik ilişkilere karşı olduğunu söyledi.

Ebru Polat: Onun kafasını kırarım!
 Ebru Polat, art arda çıkardığı single'ların ardından yeni bir albüm için kolları sıvadı.

Daha önceki röportajlarında "“Sevgilimin tek gecelik ilişki yaşamasına karşı değilim” diyerek gündeme bomba gibi düşen Ebru Polat artık tek gecelik ilişkilere karşı olduğunu söyledi.

Şu sıralar tüm vaktini yeni şarkılarının üzerinde çalışarak geçiren Polat, yeni albümü için hazırlanıyor.
 
Sahnelerin ençok aranan şarkıcılarından Ebru Polat, birlikte olduğu iş adamı İrfan Kara'ya çok aşık olduğunu söyledi. 
Polat, "İrfan’la yaklaşık bir yıldır birlikteyiz ve çok mutluyuz. Dünyanın en tatlı adamı diyebilirim, gerçekten onu çok seviyorum." diye konuştu.





'ONUNLA EVLENİRİM'
 
İrfan Kara ile ilşkilerinin kavgayla başladığını anlatan Ebru Polat 'Bir arkadaş ortamında tanıştık ve direkt tartışmaya başladık, birbirimizden nefret ettik. O beni ukala, bense onu sinirli bulmuştum, hiç anlaşamamıştık. Sonrasında iki hafta hiç görüşmedik. Derken bir arkadaşım vasıtasıyla bir akşam yeniden bir araya geldik. Tanıdıkça hiç de düşündüğüm gibi biri olmadığını anladım. Gerçekten sinirli biri ama aslında yumuşacık bir kalbi var. İrfan'ı bir yılı aşkın süredir tanıyorum, bu saatten sonra onunla evlenebilirim, güvenim tam.' dedi.

 
ONUN KAFASINI KIRARIM
 
Daha önceki röportajlarında "“Sevgilimin tek gecelik ilişki yaşamasına karşı değilim” diyerek gündem yaratan Polat, artık tam tersini düşünüyor.  Polat, " İrfan öyle bir şey yaparsa onun kafasını kırarım. Önceden mantığımla konuşuyordum, şimdiyse duygularımla konuşuyorum. Anladım ki seven insan gerçekten bunu kabul etmezmiş" dedi.Mynet.com

Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2014, 18:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153