banner171

PKK Ağrı'da yol kesti beton mikserini yaktı!

Ağrı'da yol kesen bir grup PKK'lı, beton mikserini ateşe verdi. Gergin anların yaşandığı bölgede yol 2 saat trafiğe kapandı.

PKK Ağrı'da yol kesti beton mikserini yaktı!
 AĞRI Doğubayazıt-Iğdır karayolunda gece saatlerinde, PKK'lı bir grup, Van'a hazır beton almaya giden bir firmaya ait beton mikserini durdurdu. Yol kesen PKK'lılar beton mikserini ateşe verdi. Bölgede gergin anlar yaşandı. Doğubayazıt-Iğdır karayolu yaklaşık iki saat ulaşıma kapandı.

Sürücüyü araçtan indiren PKK'lılar, daha sonra benzin dökerek iş makinesini ateşe verdi. Örgüt militanlarının kaçmasının ardından ihbar üzerine olay yerine gelen güvenlik güçleri, çevrede önlem aldı.

YOL 2 SAAT KAPANDI

TOMA ve itfaiye ekiplerince söndürülen yangında, beton mikseri kullanılamaz hale geldi. Olay nedeniyle uzun araç kuyruklarının oluştuğu Doğubayazıt-Iğdır karayolu yaklaşık iki saat sonra ulaşıma açıldı. PKK'lıların yakalanması için bölgede çalışma başlatıldı.

ekran-resmi-2015-07-14-14.08.50.png 

BİNGÖL'DE KORUCULARINA GASP ŞOKU!

Öte yandan Bingöl'ün Yedisu ilçesinde bir grup PKK'lı, 2 Geçici Köy Korucusu'nu (GKK) darp ederek, silahlarını gasp etti.

GENELKURMAY'DAN AÇIKLAMA

Genelkurmay tarafından yapılan açıklamada, "Bölücü Terör Örgütü mensubu bir grup silahlı terörist tarafından, Bingöl Yedisu ilçesinde, 2 Geçici Köy Korucusu (GKK) darp edilmiş ve üzerlerinde bulunan 2 adet Kaleşnikof piyade tüfeği, 300 adet Kaleşnikof piyade tüfeği fişeği gasp edilmiştir. Darp edilmek suretiyle yaralanan 2 GKK, Bingöl Devlet Hastanesi'ne sevk edilmiş olup hayati tehlikeleri bulunmamaktadır. Olayla ilgili olarak adli tahkikat başlatılmıştır." denildi.


Güncelleme Tarihi: 14 Temmuz 2015, 14:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153