banner171

Prostatlı yolcuya çiş dayağı

Prostat hastalığı nedeniyle sık tuvalete gitme ihtiyacı hisseden 50 yaşındaki Hasan T., şehirler arası otobüs yolculuğunda sıkışınca başı derde girdi. Otobüsün durmaması üzerine yanındaki pet şişeye ihtiyacını gideren Hasan T. iki şoför ve muavin tarafından dövülerek hastanelik edildi.

Prostatlı yolcuya çiş dayağı
 Sivas'tan İstanbul'a giden yolcu otobüsüne Yozgat'tan binen prostat hastası Hasan T. (50), sabah saat 06.00 sıralarında tuvalete gitme ihtiyacı hissetti. Otobüsün İstanbul Boğaz Köprüsü'ne yaklaştığı sırada Muavin Yusuf B.'yi yanına çağıran Hasan T. hastalığını anlatarak otobüsün durdurulmasını istedi. Ancak iddiaya göre muavin "burada araba mı durur" diyerek tersledi. Çok sıkışan Hasan T. bu kez yerinden kalkarak sürücüye gidip durumu anlattı. Ama şoför de burada durulmayacağını söyleyince iyice sıkışan Hasan T. yanındaki su şişesine idrarını yaptı. Çok sinirlenen muavin "neden araca işiyorsun" diye Hasan T'yi tokatladı. Ardından da Gazi Mahallesi'nde ineceğini söylemesine rağmen Alibeyköy'deki cep otogarında indirilen Hasan T. yaklaşık 4 kişi tarafından darp edildi. Ambulansla GOP Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülen Hasan T. muavin ve sürücülerden şikayetçi oldu. Hasan T. kavga sırasında 470 lira parası, kimliği ve cep telefonunun da kaybolduğunu söyledi.
İfadesine başvurulan muavin Yunus B., ücretsiz olarak otobüse aldıkları Hasan T.'nin yol boyunca sorun çıkardığını, sonunda da elindeki şişeye tuvaletini yapması nedeniyle tüm otobüsü idrar kokusu sardığını söyledi. Sürücüler Sezai S. ve Abdülsait K. de suçlamaları reddedip Hasan T.'yi dövmediklerini söyledi.

Savcılık, 3 şüpheli hakkında "basit yaralama" suçundan dava açtı. 4 aydan 1 yıla kadar hapsi istenen şüpheliler önümüzdeki günlerde İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde yargılanacak.

Güncelleme Tarihi: 23 Ekim 2014, 00:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153