banner171

Reina'da büyük kavga

25 milyon lirasını Murat Akdilek'e kaptırdığı için öfkeli olan Şahan Gökbakar, önceki gece olay çıkardı. Şahan, işadamı Akın Büyükoğlu ile tartıştı; kavgayı güvenlik ayırdı.

Reina'da büyük kavga
 Son filmi 'Recep İvedik 4'ten alacağı 25 milyon lirasını yapımcı Murat Akdilek'e kaptıran Şahan Gökbakar, önceki akşam kafa dağıtmak için arkadaşlarıyla Reina'ya gitti. Ancak Şahan'ın güzel başlayan gecesi, kötü bitti.
Geçtiğimiz haftalarda sevgilisi Selin Ortaçlı ile Bodrum tatilinde görüntülenen ünlü komedyen, 3 erkek arkadaşıyla gittiği mekanda çapkınlığa koyuldu. Reina'da tanıştığı 3 güzeli locasına davet eden Şahan Gökbakar'ın tadı bir anda kaçtı.

Ünlü komedyen, yanındaki locada arkadaşlarıyla eğlenen işadamı Akın Büyükoğlu ile bilinmeyen bir nedenden dolayı sözlü olarak tartışmaya başladı. Daha sonra yerini itişmelere bırakan kavgada Şahan, Büyükoğlu'nu sert bir şekilde itti. Şahan'ın bu hareketiyle ortalık karıştı.

Birbirlerine vurmak için hamle yapan komedyen ve Akın Büyükoğlu'nu mekanın güvenliği zor ayırdı. Yaklaşık 20 dakika süren gerginlik; tatlıya bağlandı. Ancak keyfi kaçan Şahan Gökbakar, arkadaşları ve Reina'da tanıştığı güzellerle mekandan ayrıldı.Takvim

Güncelleme Tarihi: 13 Eylül 2014, 11:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153