banner171

Şarlatan Fethullah Gülen'den 'suikast yapın' talimatı

Başarısız darbe girişimin ardından elindeki son kozları da oynamak isteyen FETÖ’nün elebaşı Gülen, "suikast yapın” talimatı verdi.

Şarlatan Fethullah Gülen'den 'suikast yapın' talimatı
 Başarısız olan FETÖ'nün darbe girişimi sonrası Pensilvanya'daki vatan haini Gülen'in Türkiye mütevellisi heyetine verdiği yeni talimatları ortaya çıktı.
Darbe girişiminin başarısız olması üzerine FETÖ'nün Türkiye'deki mütevelli heyeti acil bir toplantı yaptı. Yapılan toplantıda Gülen'in ne yapılması konusunda görüşlerinin sorulmasına karar verildi. Pensilvanya'ya kriptolarla gönderilen mesajda 'Darbe başarısız oldu. Ne yapalım yeni emriniz nedir?' diye soruldu.

''HÜCRELER HAREKETE GEÇSiN''

Geri adım atılmamasını isteyen Fetullah Gülen, 'Askeriye içinde yakalanmayan, deşifre olmayan unsurlar harekete geçsin. Uyuyan hücreler tüm imkanlarını seferber etsin. Herkes kendi bölgesine yakın olan önemli kişilere

suikastlar düzenlesin' şeklinde şifreli mesaj gönderdi.

TÜRKiYE GENELiNDE ALARM VERİLDİ

Gülen'in 2. bir dalga emrini vermesi üzerine istihbarat birimleri Türkiye genelindeki tüm askeri ve polis noktalarına uyarıda bulundu. Önceki gün deşifre olan 'ihanet talimatı' üzerine özellikle Ankara ve İstanbul'da alarm durumuna geçildi. Akşam saatlerinde yaşanan hareketliliğin sebebinin bu istihbarat olduğu anlaşıldı.

EK ÖNLEMLER ALINDI

Yeni talimatla ilgili 81 ilde bulunan kışlaların ve askeri üslerin hepsinde özellikle askeri araç ve cephaneliklerin bulunduğu noktalarda önlem alındı. FETÖ elebaşının suikast talimatı üzerine önemli siyasetçiler ve hükümet üyeleri ile üst düzey komutanlar ve emniyet mensuplarının koruma önlemleri artırıldı. Kaynak : Akşam

Güncelleme Tarihi: 23 Temmuz 2016, 15:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153