banner171

Serra Yılmaz Papa-Erdoğan görüşmesine alınmadı

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Papa Franciscus'un özel sohbetleri ile baş başa görüşmelerin çevirilerini Erdoğan'ın Basın Başdanışmanı Göktaş ile bir İspanyol ve İtalyan mütercim birlikte yaptı.

Serra Yılmaz Papa-Erdoğan görüşmesine alınmadı
 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Papa Franciscus arasındaki baş başa görüşme ve özel sohbetlerin çevirilerini Cumhurbaşkanlığı Basın Başdanışmanı Lütfullah Göktaş ve İtalyanmütercim Edoardo Bonancina ile İspanyol mütercim Andres Vicens birlikte yaptı. 
Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda ağırlanan ilk yabancı Devlet Başkanı olan Papa Franciscus, Saray'da Cumhurbaşkanı Erdoğan ile baş başa görüştü ve özel sohbet etti. 

Erdoğan ve Papa Franciscus'un baş başa ve özel sohbetlerinde çeviriyi Cumhurbaşkanlığı Basın Başdanışmanı Lütfullah Göktaş ve İtalyan mütercim Edoardo Bonacina ile İspanyol mütercim Andres Vicens yaptı.

SERRA YILMAZ ÖZEL GÖRÜŞMEYE ALINMADI

Heyetlerarası görüşme ve davetlilere ortak hitap sırasında, kabinden yapılan, simultane çevirileri ise sanatçı Serra Yılmaz ile İtalyan mütercim Edoardo Bonacina gerçekleştirdi.

BAŞÖRTÜLÜLERE HAKARET ETMİŞTİ

Daha önce yaptığı açıklamalarla dindarların tepkisini çeken, başörtülüler için "öcü gibiler, korkuyorum" sözleriyle bir dönem Türkiye'de gündeme oturan Serra Yılmaz'ın, konusu "dinlere hoşgörü" olan bir toplantıda tercümanlık yapması dikkat çekti. 

Güncelleme Tarihi: 29 Kasım 2014, 01:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153