banner171

Sıcaklar ne zaman düşecek? Hava sıcaklığı daha da artacak mı?

Son dönemde İstanbul dahil birçok ilde hava durumu tahminlerinde sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği ifade ediliyor.

Sıcaklar ne zaman düşecek? Hava sıcaklığı daha da artacak mı?

Son dönemde İstanbul dahil birçok ilde hava durumu tahminlerinde sıcaklıkların mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği ifade ediliyor. Bunaltıcı sıcaklar devam ederken vatandaşlar bu süreçte Meteoroloji haftalık ve anlık hava durumu tahminleri üzerindeki gelişmeleri yakından takip etmeye devam ediyor. Termometrelerin bu hafta 37 dereceye kadar çıkması tahmin ediliyor. Peki, Bu hafta İstanbul'da hava durumu nasıl olacak, sıcaklıklar düşecek mi, sıcaklıklar ne zaman düşecek? İşte merak edilenler ve son tahminler…

 Ziraat ve Orman Bakanlığına bağlı olan Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafınca meydana getirilen hava iddialarına nazaran 8 Ağustos Pazar günü Gök Gürültülü Sağanak Yağış ile bir arada hava sıcaklığının 30°C dereceye kadar düşmesi umut ediliyor. 

Hava Sıcaklığı Daha da Artacak Mı?

Havaların her geçen gün daha da ısınması, rüzgar ve yağışın asla görülmemesi akıllara çabucak “hava sıcaklığı daha da artacak mı?” sorusunu getiriyor. Bilhassa içinde bulunduğumuz Ağustos ayında en sıcak günleri yaşamamız beklenirken Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden meydana getirilen hava varsayımı de bunu takviyeler özellikte. Meteoroloji’nin kestirimine nazaran 6 Ağustos Cuma günü sıcaklıklar en yüksek noktaya ulaşarak havanın 38°C aşama olması ön görülüyor.

Meteoroloji Tarafınca Açıklanan 5 Günlük Hava Durumu!

Birçok yurttaş önümüzdeki 5 gün içinde havanın nasıl olacağını merak ediyor. Ziraat ve Orman Bakanlığına bağlı olan Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafınca meydana getirilen hava durumu varsayımlarında, İstanbul özelinde,

  • 5 Ağustos Perşembe, Hava Oldukça Sıcak 36°C

  • 6 Ağustos Cuma, Hava Oldukça Sıcak 38°C

  • 7 Ağustos Cumartesi, Güçlü Gök Gürültülü Sağanak Yağış 30°C

  • 8 Ağustos Pazar, Gök Gürültülü Sağanak Yağış 32°C

  • 9 Ağustos Pazartesi, Kesimli Bulutlu 33°C

olması umut ediliyor. Ayrıyeten Tüm Türkiye’de hava sıcaklığının nasıl olacağına dair Meteoroloji Genel Müdürlüğü resmi sayfasından meydana getirilen hava kestirimi de aşağıdaki suretiyle verildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153