banner171

Şırnak'tan 3 Diyarbakır'dan 1 şehit haberi geldi!

Şırnak'tan 3 Diyarbakır'dan 1 şehit haberi geldi!

Şırnak'tan 3 Diyarbakır'dan 1 şehit haberi geldi!
 

Şırnak'ın İdil ilçesinden 3, Diyarbakır'ın Sur ilçesinden 1 şehit haberi geldi...

İlçe Jandarma Komutanlığı'na da roketli ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi.

7 POLİS YARALANMIŞTI

Akşam saat 23.30 sıralarında İdil İlçesi'nde Yeni Mahalle'de bulunan İdil Belediye binası yakınlarında, yoldan geçen polis zırhlı aracına PKK'lılar tarafından bombalı saldırı düzenlendi. Teröristler, yola daha önceden döşedikleri patlayıcıyı, polis zırhlı aracının geçişi sırasında patlattı. Patlamada polis zırhlı aracı kullanılmaz hale gelirken, araçta bulunan 3'ü ağır olmak üzere 7 polis yaralandı.

3 ŞEHİT

Helikopterle Şırnak Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alınan polislerden 3'ünün şehit olduğu belirtildi. 4 polisin de tedavisine devam edilirken, İdil'de PKK'lılar ile güvenlik güçleri arasındaki çatışmalar yer yer sabaha kadar sürdü.

İLÇE JANDARMA KOMUTANLIĞI'NA SALDIRI

Bu arada eş zamanlı olarak İlçe Jandarma Komutanlığı'na da roketatarlı ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenleyen PKK'lılar, takviye olarak gelen polis zırhlı araçlarına da roketli saldırılarda bulundu. Güvenlik güçlerinin de karşılık vermesiyle çatışma yaşandı. İlçedeki bir çok noktada yaşanan çatışmalar devam ederken, Cizre İlçesi'nden çok sayıda zırhlı araç ve güvenlik görevlisi, takviye olarak İdil'e geldi.

DİYARBAKIR'DA 1 ŞEHİT

Diyarbakır'da sokağa çıkma yasağının sürdüğü Sur ilçesinde bir asker şehit oldu.

Güvenlik güçleri Cevatpaşa, Fatihpaşa, Dabanoğlu, Hasırlı, Cemal Yılmaz ve Savaş mahallelerinde operasyon yaptı. Bu sırada teröristler uzun namlulu silahlarla ateş açtı. Çatışmada bir asker ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan asker kurtarılamayarak şehit oldu. Acı haberi, ailesine, yine Sur'da görev yapan şehidin kardeşi Jandarma Uzman Çavuş Sercan Şahin verdi. 29 yaşındaki 1 çocuk babası şehidin cenazesi törenin ardından Adana'nın ceyhan ilçesinde toprağa verilecek.

Güncelleme Tarihi: 18 Ocak 2016, 13:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153