banner171

Şişli'deki domuz bağlı cinayetle ilgili flaş ayrıntılar

Şişli'de Ermeni Hagop Yakup Demirci'nin öldüğü, eşi Seta Ayda'nın da yaralandığı soygun olayında hırsızların binaya çatıdan girdiği sanılıyor

Şişli'deki domuz bağlı cinayetle ilgili flaş ayrıntılar
İstanbul Şişli’de önceki gün işlenen korkunç cinayetin yankıları sürüyor. Hagop Yakup (85) ve eşi Seta Ayda Demirci’nin (79) evine giren üç hırsız, yaşlı çiftin elleri ve ayaklarını bağlayıp, ağızlarını da bantladılar. Ardından da yaşlı çifte ait evde bulunan kasadaki 200 bin TL ile pırlanta yüzükler ve bazı ziynet eşyalarını alarak ortadan kayboldular.

BİNAYI İSTİYORLARDI 
Yen Yüzyıl'ın haberine göre akıllara durgunluk veren olayda, ağzı bantlanan Hagop Yakup Demirci boğularak feci şekilde can verirken, eşi Seta Ayda Demirci de son anda kurtarıldı. Ailenin, Harbiye’de oturdukları bina ile hemen arkasında bulunan bir başka binanın sahibi oldukları ve binaların bir süreden bu yana birileri tarafından zorla satın alınmaya çalışıldığı iddia edildi.

BİNAYA KAPIDAN DEĞİL ÇATIDAN GİRMİŞLER
Ayrıca, aileye yakın bir kişinin verdiği bilgiye göre, binadaki güvenlik kamerası görüntülerinden, hırsızların binaya kapıdan değil, çatıdan geldikleri ne sürüldü.

1 KİŞİ YAŞLI KADINI TANIYOR
Sabaha karşı 3’te binadan ayrıldıkları gözlenen ve üç kişi olduğu ifade edilen hırsızlardan birinin yaşlı kadını tanıdığı da ileri sürüldü. Güvenlik kamerası görüntülerinden, kapı çalınır çalınmaz Seta Ayda Demirci’nin kapıyı açtığı öğrenildi. Bu detay nedeniyle yaşlı kadının saldırganlardan birisini tanıyor olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.
KOCASININ ÖLDÜĞÜNÜ 32 SAAT SONRA ÖĞRENDİ
Öte yandan Seta Ayda Demirci’ye eşi Hagop Yakup’un öldüğü, hastaneden tabuncu olana kadar söylenemedi. Tedavisi tamamlannan talihsiz kadın, akşam taburcu edildi.

Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2016, 13:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153