banner171

Son Seçim ANKETLERİ Ne Diyor?

Türkiye'nin önde gelen araştırma şirketleri 2011 seçimlerinin tahminlerini açıkladı. İşte en son "2011 seçim" anketi...

Son Seçim ANKETLERİ Ne Diyor?

Samanyolu Haber TV ekranlarında yayınlanan Öğle Arası programında bugün son seçim rakamları konuşuldu. Programın konukları Türkiye'nin önde gelen araştırmacıları Genar Başkanı Mustafa Şen, Andy-ar Başkanı Faruk Acar ve Sonar Başkanı Hakan Bayrakçı oldu. Araştırmacılar yaptıkları son seçim anketi rakamlarını ve seçime sayılı günler kala siyasilerin değerlendirmesini yaptı.

Genar Başkanı Mustafa Şen, nisan ayında yapmış oldukları seçim araştırmasını değerlendirdi. Şen, son zamanlarda yaşanan şiddet olaylarının halk nazarında MHP'ye oy getireceği düşüncesinin olduğunu söyledi.

Sonar Başkanı Hakan Bayrakçı aralıklı tahminlerin araştırma şirketleri üzerindeki inandırıcılığı zedeleyeceğini söyledi. Bayrakçı'ya göre MHP'de çıkan kasetler MHP'ye zarar vermeyecek aksine oy kazandıracak.

Faruk Acar ise CHP'nin %25 üzerinde oy almasının Kılıçdaroğlu için başarı demek olduğunu belirtti.Acar da yaşanan şiddet olaylarının BDP ve MHP'ye yarayacağı görüşünde.

Andy-Ar'ın yaptığı seçim anketine göre: AK Parti%52, CHP%27, MHP% 10.5, BDP %7

GENAR'ın yaptığı seçim anketine göre: AK Parti %48.7, CHP %25.2, MHP % 11.9, BDP %6.4


YORUM EKLE
YORUMLAR
HALUK ÖZPOLAT
HALUK ÖZPOLAT - 10 yıl Önce

bizim ülkemizde siyaset çamur at izi kalsın siyaseti muhalefet proje üreterek siyaset yapsa siyasetçilere tabandan hiç bir vatandaş düşmanmış gibi bakmaz projeleri konuşuruz onları tartışırız hepsi benim ülkemin siyasetçileri.

SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153