banner171

Arda Turan'dan alem yaptı iddialarına sert cevap

Atletico Madrid ve Türkiye'nin yıldızı Arda Turan, Brezilya maçının ardından çıkan iddialara sert cevap verdi.

Arda Turan'dan alem yaptı iddialarına sert cevap
 Brezilya Milli Takımının Türkiye maçından sonra bir gece kulübünde yaptığı parti gündeme bomba gibi düşerken; söz konusu partiye katıldığı iddia edilen Arda Turan, bahsi geçen iddialara oldukça sert bir yanıt verdi.

Bahsedildiği gibi kızların yer aldığı herhangi bir partiye katılmadığını net bir şekilde ifade eden Arda Turan, resmi instagram hesabı üzerinden ödül töreninde çekilmiş bir resmini paylaştı ve bu görsele "Hocamdan izinli ödülümü almaya gittim ve döndüm. Adam olunda mısı musu bırakın haberi yaptığınız zaman altına isimini koyun" notunu ekleyerek iddiaları sert bir dille yalanladı.

MOTTA DA YALANLADI

Öte yandan Beşiktaş'ın Brezilyalı futbolcusu Ramon Motta da hakkında çıkan, "Brezilya Milli Takımı'na 45 kadınla alem yaptırdı" haberlerini yalanlamıştı. Ramon Motta ise "Bugün hakkımda 'Motta, Brezilya Milli Takımı oyuncularına alem verdi' şeklinde çıkan haberler doğru değildir. Bahsedilen partiyi ben organize etmedim. İddia edildiği üzere oraya kimseyi de davet etmedim. Milli takımda bulunan yakın arkadaşlarım beni davet ettiler ben de davetlerini kabul ettim ve orada bir saat kaldıktan sonra da evime döndüm. Taraftarlarımızın bu tip haberlere itibar etmemelerini rica ederim" ifadelerini kullanmıştı.

İŞTE ARDA TURAN'IN O SÖZLERİ VE PAYLAŞIMI

"Bugun gazetelere gore kızlarla katıldığım parti... Hayatları kul Hakkı yiyerek geçiren kansızlar adam olunda mısı musu bırakın haberi yaptığınız zaman altına isimini koyun haberi yapanın.Hocamdan izinli ödülümü almaya gittim ve döndüm."

Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2014, 12:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner208

banner148

banner150

banner153